Oldal frissítése

VIVOTEK ND9441P

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VIVOTEK ND9441P

A VIVOTEK ND9441P hálózati felvevő legfeljebb 16 kamera felvételeit támogatja

Ne becsüld le otthonod biztonságát, védd házad olyan kamerarendszerrel, amelyet a VIVOTEK ND9441P hálózati felvevő képes rögzíteni. A készülék kompatibilis a VIVOTEK IP kamerákkal, és egyszerre akár 16 kamerát is csatlakoztathatsz egy eszközhöz. A felvevő négy merevlemez helyet kínál. A VIVOTEK ND9441P a forradalmi H.265 tömörítési technológiával is rendelkezik. Kompatibilis a VAST CMS szoftverrel is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a fejlett IP-kamerarendszerek egyszerű beállítását és vezérlését.

16

Maximálisan csatlakoztatható kamerák száma

4 ×

Ingyenes bővítőhelyek merevlemezekhez

24/7

A rendszer készen áll a folyamatos működésre

VIVOTEK ND9441P felvevő

VIVOTEK ND9441P komplex felvevő készülék

A VIVOTEK ND9441P felvevőt legfeljebb 32 TB (4 × 8 TB) memória rögzítésére tervezték; videót és hangot rögzít, és szünet nélkül, manuálisan, indításkor vagy riasztás esetén is képes rögzíteni. A készülékek riasztásai azok forrásai alapján kerülnek csoportosításra, legyen az mozgás a kamerán, vagy például kamera szabotázs. A VIVOTEK ND9441P figyelmeztet a kapcsolat meghibásodására és a lemez telítettségére is.

VIVOTEK ND9441P felvevő

A felügyeleti rendszert a Trend Micro antivírus védi

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően a VIVOTEK ND9441P hálózati felvevőt modern Trend Micro víruskereső szoftver védi. Magas biztonságot nyújt a kibertámadásokkal szemben, valamint a magánszféra és az adatok maximális védelmének érdekében.



VIVOTEK ND9441P felvevő

Átfogó szoftverberendezés

A berendezés a professzionális VIVOTEK VAST felvevő és ellenőrző szoftvert is tartalmazza, amely lehetővé teszi a felvételek monitorozását akár 32 VIVOTEK IP kamerától. Speciális funkciók állnak rendelkezésre a rögzített kép javításához, lehetővé teszi akár 8 monitor csatlakoztatását, a webalapú hozzáférés támogatását, harmadik féltől származó rendszerek integrálását, valamint a fejlett keresési és exportálási lehetőségeket. Hozzáférés a VIVOTEK iViewer mobilalkalmazásból is elérhető.

A VIVOTEK ND9441P felvevő funkciói

A VIVOTEK ND9441P támogatja a RAID 0/1/5 technológiát a felvételek védelméhez az egyik merevlemez meghibásodása esetén. A maximális részletgazdagság érdekében ez az eszköz 12 megapixeles felbontásig támogatja a felvételeket. Az intelligens sávszélesség-kihasználást a magas képminőség fenntartása mellett az Auto Adaptive Stream funkció biztosítja, amely dinamikusan megváltoztatja a kijelző felbontását a megtekintési ablak méretétől függően. Végül, de nem utolsósorban a VIVOTEK ND9441P HDMI és VGA kimenettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy abillentyűzeten és az egéren keresztül könnyedén vezérelhessék a GUI OSD felületet, így nincs szükség a számítógép használatára a videók kereséséhez vagy lejátszásához.


Paraméterek

Tárhely

Maximum kapacitás 8 TB
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5

Tápegység kamerákhoz

PoE portok száma 16
PoE budget 160 W

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma 16
Videó kompresszió H.265, H.264
Felvétel maximális felbontása 12 Mpx

Tulajdonságok

Videókimenet HDMI, VGA
Kivitel Asztali
Portok USB 2.0, USB 3.0, RJ-45
Kód:  NG261d5
Termékszám:  ND9441P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10