Oldal frissítése

VIVOTEK ND9441

Ingyenes
szállítás boltjainkba
433 390 Ft

VIVOTEK ND9441

A VIVOTEK ND9441 hálózati felvevő akár 16 kamera rögzítését támogatja

Ne becsüld alá otthonod biztonságát! Védd házadat kamerával, amelyet a VIVOTEK ND9441 hálózati felvevőre rögzíthetsz. A készülék kompatibilis a VIVOTEK IP kamerákkal, és egyszerre akár 16 kamerát is csatlakoztathatsz hozzá. Könnyen csatlakoztathatsz akár 4 HDD-t is. A VIVOTEK ND9441 a forradalmi H.265 tömörítési technológiát is tartalmazza. Ugyanakkor kompatibilis a VAST CMS szoftverrel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a fejlett IP-kamerarendszerek egyszerű beállítását és vezérlését.

16

Csatlakoztatott kamerák max. száma

4 ×

Merevlemez-csatlakozások száma

24/7

A rendszer készen áll a folyamatos működésre

VIVOTEK ND9441

VIVOTEK ND9441 komplex felvevő készülék

A VIVOTEK ND9441 felvevőt 24 TB memóriával rendelkezik a felvételek számára. Videót és hangot is rögzít, és szünet nélkül, manuálisan vagy riasztás esetén manuálisan is képes rögzíteni. A készülék riasztása a forrás szerint változik, legyen az a kamera által észlelt mozgás, vagy például kamera szabotázs. A VIVOTEK figyelmeztet a kapcsolat meghibásodására és a lemez megteltére.

VIVOTEK ND9441

A felügyeleti rendszert a Trend Micro antivírus védi

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően a VIVOTEK ND9441 hálózati felvevőt modern Trend Micro víruskereső szoftver védi. Magas biztonságot nyújt a kibertámadásokkal szemben, valamint biztosítja a magánélet és az adatok maximális védelmét.



VIVOTEK ND9441

Átfogó szoftverberendezés

A kamera tartalmazza a VIVOTEK VAST professzionális felvételi és felügyeleti szoftvert, amely lehetővé teszi akár 32 VIVOTEK IP kamera felvételeinek monitorozását. Fejlett funkciókkal rendelkezik, pl. a rögzített kép javítása, akár 8 monitor csatlakoztatásának lehetősége, a webes felületen keresztüli hozzáférés támogatása, harmadik féltől származó rendszerek integrálása vagy speciális keresési és exportálási lehetőségek. A hozzáférés a VIVOTEK iViewer mobilalkalmazásból is biztosított.

A VIVOTEK ND9441 rögzítő eszköz egyéb funkciói

A VIVOTEK ND9441 támogatja a RAID 0/1/5 technológiát a felvételek védelméhez az egyik merevlemez meghibásodása esetén. A maximálisan részletes rögzítés érdekében ez az eszköz 12 megapixeles felbontásig támogatja a felvételt. Az intelligens sávszélesség-kihasználást a magas képminőség fenntartása mellett az Auto Adaptive Stream funkció biztosítja, amely dinamikusan megváltoztatja a kijelző felbontását a megtekintési ablak méretétől függően. Végül, de nem utolsósorban a VIVOTEK ND9441 rendelkezik HDMI és VGA kimenettel, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a billentyűzeten és az egéren keresztül könnyedén vezérelhessék a GUI OSD felületet, így nem szükséges számítógépet használni a videók kereséséhez vagy lejátszásához.


Paraméterek

Típus

Típus NVR

Tárhely

Maximum kapacitás 32 TB
HDD maximális kapacitása 8 TB
Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 4 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5

Tápegység kamerákhoz

PoE portok száma 16
PoE budget 120 W

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma 16
Videó kompresszió H.265, H.264
Felvétel maximális felbontása 12 Mpx

Tulajdonságok

Videókimenet HDMI, VGA
Kivitel Asztali
Portok USB 2.0, USB 3.0, RJ-45, RS-485
RJ-45 port sebessége 1 000 Mb/s
Funkciók Folyamatos felvétel, Hangfelvétel
Érzékelés Mozgás
Vezérlés Számítógépes alkalmazás, Mobilalkalmazás
Értesítés E-mail, Mobil

Méret & súly

Szélesség 43 cm
Magasság 4,4 cm
Mélység 40 cm
Tömeg 3 870 g
Kód:  NG261d4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ND9441

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05