Oldal frissítése

VIVOTEK IT9389-HF3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VIVOTEK IT9389-HF3


Kültéri VIVOTEK IT9389-HF3 biztonsági kamera QHD felbontással

A VIVOTEK IT9389-HF3 kompakt kültéri IP kamera 5Mpx érzékelővel rendelkezik, amely gondoskodik a részletes QHD videó felvételről 30 fps frekvenciával, továbbá a 76° -os széles látószögnek köszönhetően tökéletes áttekintést nyújt a történésekről a megfigyelt terület. A berendezés fejlett VIVOTEK SNV és WDR Pro technológiákat tartalmaz, amelyekkel a VIVOTEK IT9389-HF3 kamera gyenge fényviszonyok mellett is képes kiváló minőségű felvételeket készíteni nagy kontrasztú környezetben. A kamera fejlett vírusvédelemmel rendelkezik a kiber támadások ellen is.


A VIVOTEK IT9389-HF3 IP kamera legfőbb jellemzői

  • Folyamatos felvétel QHD felbontásban 30 fps mellett
  • Fix objektív 76° -os látószöggel
  • Digitális WDR (120 db) és 3D zajcsökkentés
  • Intelligens IR éjszakai megvilágítás akár 30 m távolságban
  • Intelligens IR technológia a túlzott expozíció megelőzésére
  • Multistreaming - 3 független adatfolyam bármilyen képminőségi beállításhoz
  • H.265 tömörítés a minőségi felvételhez adatmentéssel
  • Egykábeles kapcsolat RJ-45-vel az adatátvitelhez és a PoE tápellátáshoz, csökkentve a telepítési költségeket
  • Víz- és porálló burkolat az IP66 szabvány szerint
  • A VIVOTEK IT9389-HF3 microSD/SDHC/SDXC memóriakártya-nyílással rendelkezik

Smart Stream III

A fejlett Smart Stream III technológia kifejezetten a kívánt területre optimalizálja a képminőséget a maximális sávszélesség-hatékonyság és az adatfolyam-megtakarítás érdekében. 

VIVOTEK IT9389-HF3 kamera WDR Pro-val

Hardveres megoldással széles dinamikus tartomány érhető el a kép láthatóságának javítása érdekében a nagy kontrasztú, világos jeleneteknél. Ennek eredményeként sokkal jobban azonosíthatóak a felvételen szereplő tárgyak és emberek.

A VIVOTEK IT9389-HF3 láthatatlan IR megvilágítással rendelkezik

A SMART IR automatikusan beállítja a fény intenzitását és biztosítja, hogy a VIVOTEK IT9389-HF3 minőségi képet készítsen nemcsak sötét területeken, hanem akkor is, ha az adott tárgy közel van az IR LED-hez.

H.265, MJPEG

A VIVOTEK IT9389-HF3 IP kamera a modern H.265 és MJPEG tömörítési kodek használatával készíti a felvételeket, amely jelentősen csökkenti az adatáramlást és a hálózati átviteli követelményeket, miközben megőrzi a magas felvételi minőséget.


A Trend Micro IoT Security védi a VIVOTEK IT9389-HF3 IP kamerát

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően az IP kamerák modern Trend Micro víruskereső szoftverrel rendelkeznek, amely magas biztonságot nyújt a kiber támadások ellen, valamint maximális védelmet nyújt a magánszféra és az adatok védelme érdekében.

A VIVOTEK IT9389-HF3 kamera adatfolyamát mobilalkalmazásból is megtekintheted

A felvételek felhőbe történő feltöltésével nincs szükség szerverre és bonyolult hálózati konfigurációra. Csak hozz létre egy felhasználói fiókot, és csatlakoztasd a VIVOTEK IT9389-HF3 IP kamerát. Ezután bármikor és bárhol megtekintheted az élő közvetítést, vagy lejátszhatod a felvételi előzményeket az intuitív felhasználói felületen. A felvételeket okostelefonról vagy tabletről is elérheted az iViewer alkalmazáson keresztül.

Felvételi és lejátszási szoftver

A VIVOTEK FD9166-HNF3 kamera a VIVOTEK VAST 2 professzionális felvételi és felügyeleti szoftvert tartalmazza, amely lehetővé teszi akár 32 VIVOTEK IP kamera felvételeinek megfigyelését is. Speciális funkciók állnak rendelkezésre a rögzített kép javításához, akár 8 monitor csatlakoztatásához, a webalapú hozzáférés támogatásához, harmadik féltől származó rendszerek integrálásához, valamint a fejlett keresési és exportálási lehetőségekhez is.


Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Windows

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Turret
Érzékelés Mozgás, Hang
Audio Beépített mikrofon

Videó

Maximális felbontás 2560 × 1920 px
Zoom Digitális
Videó kompresszió MJPEG, H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 256 GB

Méretek

Szélesség 122 mm
Magasság 99 mm
Mélység 122 mm

Használat

Használat Biztonsági rendszer
Kód:  NG260c42
Termékszám:  IT9389-HF3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10