Oldal frissítése

VIVOTEK FE9380-HV

Ingyenes
szállítás boltjainkba
303 990 Ft

VIVOTEK FE9380-HV

VIVOTEK FE9380-HV - Bel- és kültéri halszemes biztonsági IP kamera

A kompakt VIVOTEK FE9380-HV IP kamera  elsősorban kültéri területek megfigyelésére szolgál. Az 5Mpx szenzor gondoskodik akiváló minőségű videofelvételekről, nagy,  1 920 × 1 920  képpont felbontással, 30 kép/mp frekvenciával, és a180°-os látószögnek köszönhetően tökéletes képet kapsz a megfigyelt területen történtekről. Az IP kamera felszereltségéből nem hiányoznak a fejlett technológiák, pl. a VIVOTEK SNV és a WDR Pro, amelyekkel a kamera gyenge fényviszonyok mellett is képes kiváló minőségű felvételeket készíteni nagy kontrasztú környezetben. A megbízható kültéri működés biztosítása érdekében a kamera IP66-os védelemmel rendelkezik az IK10 szabvány szerint.


A VIVOTEK FE9380-HV IP kamera főbb jellemzői

  • Az IP kamera kültéri vagy beltéri elhelyezésre alkalmas
  • Folyamatos felvétel 1920 × 1920 px, 30 kép/mp
  • A 180°-os kereső objektív -mennyezetre szerelésre tervezték
  • WDR Pro (120 dB), 3D zajcsökkentés
  • Intelligens IR éjszakai megvilágítás 10 m távolságban
  • Intelligens mozgásérzékelés
  • H.265 tömörítés a minőségi rögzítéshez adatmentéssel
  • A VIVOTEK FE9380-HV foglalattal rendelkezik a microSD / SDHC / SDXC memóriakártyák számára
  • A kábelezés közvetlenül az IP kamera házában van
  • Tápellátás PoE adatkábelen keresztül a 802.3af szabvány szerint

A VIVOTEK FE9380-HV a WDR Pro szoftvert használja

A hardveres megoldással a VIVOTEK FE9380-HV széles dinamikus tartományt ér el a kép láthatóságának javítása érdekében a nagy kontrasztú, világos jelenetekben. Ennek eredményeként sokkal jobban azonosíthatóak a felvételen szereplő tárgyak és emberek.

Smart Stream III

A Smart Stream III technológia fejlett algoritmusok segítségével valós időben optimalizálja a kép szükséges részének minőségét. A VIVOTEK FE9380-HV IP kamera így az sávszélességének leghatékonyabb kihasználását valósítja meg és adatáramlást takarít meg.

A VIVOTEK FE9380-HV lehetővé teszi a panorámát

IP kamera VIVOTEK FE9380-HV olyan lencsével rendelkezik, amely panorámás lefedettséget biztosít a 180°-os tartományban. Ennek köszönhetően nem fogsz lemaradni a legapróbb részletekről sem.

Smart IR

Ez a technológia automatikusan beállítja a fény intenzitását és biztosítja, hogy a VIVOTEK FE9380-HV minőségi képet készítsen nemcsak sötét területeken, hanem akkor is, ha az érdeklődés tárgya közel van az IR LED-hez.

H.265, MJPEG

A VIVOTEK FE9380-HV IP kamera a videót modern H.265 és MJPEG tömörítési kodek használatával rögzíti, amely jelentősen csökkenti az adatáramlást és a hálózati átviteli követelményeket, miközben megőrzi a magas felvételi minőséget.

A VIVOTEK FE9380-HV kamera IP66-os védelemmel rendelkezik

A vízálló kialakításnak köszönhetően a VIVOTEK FE9380-HV biztonsági IP kamera kültéri használatra alkalmas,  ellenáll minden időjárási körülménynek és hőmérséklet-ingadozásnak -40 °C-ig.


A VIVOTEK FE9380-HV kamera Trend Micro IoT Security antivírus védelemmel rendelkezik

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően a VIVOTEK FE9380-HV IP kamera modern Trend Micro víruskereső szoftverrel van felszerelve, amely magas biztonságot nyújt a kibertámadások ellen, valamint biztosítja a magánélet és az adatok maximális védelmét.


Felvevő és lejátszó szoftvert is kapsz a VIVOTEK FE9380-HV kamerához

A VIVOTEK FE9380-HV kamera tartalmazza a VIVOTEK VAST 2 professzionális felvételi és felügyeleti szoftvert, amely lehetővé teszi akár 32 VIVOTEK IP kamera felvételeinek monitorozását. Fejlett funkciókkal rendelkezik, pl. a rögzített kép továbbfejlesztése, akár 8 monitor csatlakoztatásának lehetősége, a webes felületen keresztüli hozzáférés támogatása, harmadik féltől származó rendszerek integrálása vagy speciális keresési és exportálási lehetőségek.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Dome
Egyéb funkciók ONVIF
Érzékelés Mozgás, Hang
Audio Beépített mikrofon
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1920 px
Videó kompresszió H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 256 GB

Méretek

Szélesség 150 mm
Magasság 68 mm
Mélység 150 mm

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  UnViwaIP0147
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  FE9380-HV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10