Oldal frissítése

VIVOTEK FD9368-HTV

162 290 Ft

VIVOTEK FD9368-HTV

VIVOTEK FD9368-HTV - Tartós biztonsági IP kamera Full HD felbontással

A kompakt VIVOTEK FD9368-HTV IP kamerát kül- és beltéri terek megfigyelésére tervezték. A 2Mpx szenzor gondoskodik a kiváló minőségű videofelvételekről, Full HD felbontásban, 30 kép / mp frekvenciávalés egy speciális motoros zoom objektív segítségével áttekintheted a helyzetet 32° - 93°-os látószöggel. A VIVOTEK FD9368-HTV IP kamera fejlett VIVOTEK SNV és WDRPro technológiákkal van felszerelve, amelyekkel a kamera gyenge fényviszonyok mellett is képes kiváló minőségű felvételeket készíteni nagy kontrasztú környezetben. A megbízható kültéri működés biztosítása érdekében a kamera IP66-os védelemmel rendelkezik az IK10 szabvány szerint.


A VIVOTEK FD9368-HTV IP kamera főbb jellemzői

  • IP kamera kültéri és beltéri elhelyezésre alkalmas
  • Sima felvétel Full HD felbontásban, 30 kép / mp
  • Motoros lencse 32° - 93° látószöggel
  • WDR Pro (120 dB), 3D zajcsökkentés
  • SNV (Supreme Night Visibility) - fokozott érzékenység éjszaka
  • Intelligens infravörös megvilágítás akár 30 méteres utánvilágítással az éjszakai látáshoz teljes sötétségben
  • Intelligens mozgásérzékelés
  • H.265 tömörítés a minőségi rögzítéshez adatmentéssel
  • MicroSD / SDHC / SDXC memóriakártya-foglalat
  • A kábelezés közvetlenül az IP kamera házában helyezkedik el
  • Tápellátás PoE adatkábelen keresztül a 802.3af szabvány szerint

WDR Pro

Hardveres megoldással széles dinamikus tartomány érhető el a kép láthatóságának javítása érdekében a nagy kontrasztú, világos jelenetekben. Ennek eredményeként sokkal jobban azonosíthatóak a felvételen szereplő tárgyak és emberek.

A VIVOTEK FD9368-HTV tartós kialakítású

Biztonsági IP kamera A VIVOTEK FD9368-HTV IP kamera robusztus kialakítású, amely megfelel az IK10 szabványnak, és rejtett kábelezéssel rendelkezik. Ezért tökéletesen védett a mechanikai sérülések, leesések és rongálások ellen.

A VIVOTEK FD9368-HTV rendelkezik éjszakai üzemmóddal (SNV)

A Supreme Night Visibility technológia kamera a Supreme Night Visibility technológiával rendelkezik, rendkívül érzékeny optikai érzékelőket használ kiváló minőségű színes videók rögzítésére gyenge fényviszonyok mellett is.

Intelligens IR

Ez a technológia automatikusan beállítja a fény intenzitását és biztosítja, hogy a VIVOTEK FD9368-HTV minőségi képet készítsen nemcsak sötét területeken, hanem akkor is, ha az érdeklődés tárgya közel van az IR LED-hez.

H.265, MJPEG

A VIVOTEK FD9368-HTV IP kamera a videót  modern H.265 és MJPEG tömörítési kodek használatával rögzíti, amely jelentősen csökkenti az adatáramlást és a hálózati átviteli követelményeket, miközben megőrzi a magas felvételi minőséget.

A VIVOTEK FD9368-HTV IP66 védelemmel rendelkezik

A vízálló kialakításnak köszönhetően a VIVOTEK FD9368-HTV biztonsági IP kamera kültéri használatra alkalmas,  ellenáll minden időjárási körülménynek és hőmérséklet-ingadozásnak -40 °C-ig.


Trend Micro IoT Security

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően a VIVOTEK FD9368-HTV IP kamera modern Trend Micro víruskereső szoftverrel van felszerelve, amely magas biztonságot nyújt a kibertámadások ellen, valamint biztosítja a magánélet és az adatok maximális védelmét.




Felvételi és lejátszási szoftver

A VIVOTEK FD9368-HTV kamera tartalmazza a VIVOTEK VAST 2 professzionális felvételi és felügyeleti szoftvert, amely lehetővé teszi akár 32 VIVOTEK IP kamera felvételeinek monitorozását. Fejlett funkciókkal rendelkezik, pl. a rögzített kép továbbfejlesztése, akár 8 monitor csatlakoztatásának lehetősége, a webes felületen keresztüli hozzáférés támogatása, harmadik féltől származó rendszerek integrálásavagy speciális keresési és exportálási lehetőségek. A hozzáférés a VIVOTEK iViewer mobilalkalmazásból is lehetséges.



Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Dome
Egyéb funkciók ONVIF
Érzékelés Mozgás, Hang
Audio Beépített mikrofon
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Videó kompresszió H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 256 GB

Méretek

Szélesség 134 mm
Magasság 134 mm
Mélység 104 mm

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  UnViwaIP0145
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FD9368-HTV
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10