Oldal frissítése

VIVOTEK FD9366-HVF3

188 690 Ft

VIVOTEK FD9366-HVF3


Szabadtéri VIVOTEK FD9366-HVF3 biztonsági kamera Full HD felbontásban

A VIVOTEK FD9366-HVF3 kompakt kültéri IP kamera 2Mpx érzékelővel rendelkezik, amely gondoskodik a részletes Full HD videofelvételről 30 fps frekvencia mellett, továbbá a 89° -os széles látószögnek köszönhetően tökéletes áttekintést nyújt mi történik a megfigyelt területen. A berendezés fejlett VIVOTEK SNV és WDR Pro technológiákat tartalmaz, amelyekkel a VIVOTEK FD9366-HVF3 kamera gyenge fényviszonyok mellett is képes kiváló minőségű felvételeket készíteni nagy kontrasztú környezetben. A kamera fejlett vírusvédelemmel rendelkezik a kiber támadások ellen is.


A VIVOTEK FD9366-HVF3 IP kamera legfőbb jellemzői

  • Sima felvétel 30 fps mellett Full HD felbontásban
  • Fix objektív 89 ° -os látószöggel
  • Digitális WDR (120 db) és 3D zajcsökkentés
  • Smart IR éjszakai megvilágítás 20 m távolságban
  • Intelligens IR technológia a túlzott expozíció megelőzésére
  • H.265 tömörítés a minőségi felvételhez adatmentéssel
  • Egykábeles kapcsolat RJ-45-vel az adatátvitelhez és a PoE tápellátáshoz, csökkentve a telepítési költségeket
  • Víz- és porálló IP67 burkolat és rongálásgátló IK10 kivitel
  • A VIVOTEK FD9366-HVF3 microSD/SDHC/SDXC memóriakártya-nyílással rendelkezik

Smart Stream III

A fejlett Smart Stream III technológia kifejezetten a kívánt területre optimalizálja a képminőséget a maximális sávszélesség-hatékonyság és az adatfolyam-megtakarítás érdekében.

VIVOTEK FD9366-HVF3 kamera WDR Pro-val

Hardveres megoldással széles dinamikus tartomány érhető el a kép láthatóságának javítása érdekében a nagy kontrasztú, világos jeleneteknél. Ennek eredményeként sokkal jobban azonosítjhatóak a felvételen szereplő tárgyak és emberek.

A VIVOTEK FD9366-HVF3 láthatatlan IR megvilágítással rendelkezik

A SMART IR automatikusan beállítja a fény intenzitását és biztosítja, hogy a VIVOTEK FD9366-HVF3 minőségi képet készítsen nemcsak sötét területeken, hanem akkor is, ha az adott tárgy közel van az IR LED-hez.

H.265, MJPEG

A VIVOTEK FD9366-HVF3 IP kamera a modern H.265 és MJPEG tömörítési kodek használatával készíti a felvételeket, amely jelentősen csökkenti az adatáramlást és a hálózati átviteli követelményeket, miközben megőrzi a magas felvételi minőséget.

A Trend Micro IoT Security védi a VIVOTEK FD9366-HVF3 IP kamerát

A VIVOTEK gyártó együttműködik a világszerte elismert Trend Micro céggel, amely számítógépes és hálózati biztonsággal foglalkozik. Ennek köszönhetően az IP kamerák modern Trend Micro víruskereső szoftverrel rendelkeznek, amely magas biztonságot nyújt a kiber támadások ellen, valamint maximális védelmet nyújt a magánszféra és az adatok védelme érdekében.

A VIVOTEK FD9366-HVF3 kamera adatfolyamát mobilalkalmazásból is megtekintheted

A felvételek felhőbe történő feltöltésével nincs szükség szerverre és bonyolult hálózati konfigurációra. Csak hozz létre egy felhasználói fiókot, és csatlakoztasd a megfelelő VIVOTEK IP kamerát. Ezután bármikor és bárhol megtekintheted élőben a történéseket, vagy lejátszhatod a felvételi előzményeket az intuitív felhasználói felületen. A felvételeket okostelefonodról vagy tabletről is elérheted az iViewer alkalmazáson keresztül.

Felvételi és lejátszási szoftver

A VIVOTEK FD9166-HNF3 kamera tartalmazza a VIVOTEK VAST 2 professzionális felvételi és felügyeleti szoftvert, amely lehetővé teszi akár 32 VIVOTEK IP kamera felvételeinek megfigyelését is. Speciális funkciók állnak rendelkezésre a rögzített kép javításához, akár 8 monitor csatlakoztatásához, a webalapú hozzáférés támogatásához, harmadik féltől származó rendszerek integrálásához, valamint a fejlett keresési és exportálási lehetőségekhez.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Dome
Egyéb funkciók ONVIF
Érzékelés Mozgás, Hang
Audio Beépített mikrofon
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Videó kompresszió H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 256 GB

Méretek

Szélesség 98 mm
Magasság 54 mm
Mélység 111 mm

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  UnViwaIP0144
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FD9366-HVF3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10