Oldal frissítése

Vivotek FD8166B-F3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vivotek FD8166B-F3

Nagyon kicsi és könnyen telepíthető IP kamera széles körű. A legnagyobb előnye a támogatás fejlett tömörítési H.264, helytakarékos tárolás és biztosítja a jobb minőségű felvétel. Amellett, hogy a fent említett H.264 támogatja a népszerű kimeneti formátum MPEG-4 vagy MJPEG. Ezek megvásárolhatók a teljes HD felbontású, 15 képkocka másodpercenként, vagy HD felbontásban, 30 képkocka másodpercenként. IP kamera egyszerre továbbítja két patak. Ez akkor hasznos adások különböző felbontásban. Egy példa egy számítógép vagy egy felügyeleti központ, a másik a hozzáférést egy mobiltelefon.

Power over Ethernet (PoE 802.3af) kínálja a lehetőséget, telepítése kamerák, egyetlen kábelt. Ez lényegesen egyszerűbb és olcsóbb telepítést. Beállíthatja a fényképezőgép gyújtótávolság, hogy összpontosítson a kívánt pozícióba a látószöget 98 °, személyre, hogy a különböző környezeteApproxen. Amellett ez IP kamera csatlakozik beviteli eszközök, mint például, lehet egy plusz érzékelő.

A kamera is kiderül zavarni a kamera. Amikor kiterjedő, forgás, vagy más illetéktelen megváltoztatásából beállíthat azonnali információt. Így lehet olyan helyen, mint a hivatalok, várótermekben, folyosók és mások. Pro přímé ukládání záznamu je opatřena slotem pro kartu Micro SD/ SDHC/ SDCX.

Paraméterek

Méret

Szélesség 90 mm
Magasság 90 mm
Mélység 50 mm

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot

Méretek

Szélesség 90 mm
Magasság 90 mm
Mélység 50 mm
Kód:  NG251k2
Termékszám:  FD8166B-F3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15