Oldal frissítése

SWAROVSKI ELEMENTS Vitral könnyű medál Swarovski kristályokkal díszített 34003,5 (925/1000; 1,2 g)

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SWAROVSKI ELEMENTS Vitral könnyű medál Swarovski kristályokkal díszített 34003,5 (925/1000; 1,2 g)

A gyönyörű, könnyű, szívalakú Swarovski Elements Vitral  medál ródium bevonatú ezüstből és ibolya színű kristályból készült. Az egyedi női ékszer fantasztikus ékesség lesz a lányok és minden korosztályú nő számára. A kristály minden mozdulatnál szétszórja a fényeket maga körül, amelyben a domináns, a legjobban érvényesülő szín a lila. A szív forma  tökéletes ajándék a szíve választottja ifjú hölgynek, testvérnek, anyának és nagyanyának. Alkalmas a mindennapi viseletre, amelyben igen jól néz ki. A gyönyörű ékszer átlátszó díszdobozba van csomagolva. Szerezzen örömet a hölgyeknek, akiket igazán boldoggá tesz az ajándék!

Az ezüstöt gyakran használják az ékszer iparban, elsősorban a tulajdonságai miatt. Az egyszerű szépsége és  megfizethetősége az ezüstöt az egyik legkeresettebb divat kiegészítővé teszi minden korosztály számára. Az elegáns ékszer a népszerű Elements kristályok kollekcióból származik a Swarovski tervezője által megálmodva. A medál felülete ródium - ez antioxidáns, amely megakadályozza az elfeketedést és nem veszti el a csillogását sem. A ródium technológia növeli a ékszerek állóképességét és fényét valamint az első pillantásra alig lehet megkülönböztetni a fehér aranytól. Az ezüst színű medált kiegészíti az egyedi szív alakú Swarovski kristály, amely egy csodálatos ékesség a lányok és asszonyok nyakán. Ajándékozzom egy gyönyörű ékszert a hölgyeknek, amely csillogóbbá teszi a tekintetüket!

Alapa anyaga:
Ezüst ródium 925/1000

Öntvény:
Swarovski Elements

Méretek:
14,4 x 14 mm

Tömeg:
1,2 g

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Ékszer típus

Ékszer típusa Medál

Kirakás, kövek

Kirakás Swarovski kristályok

Méret

Méret 1,44 cm (14,4 mm)

Anyag

Anyag Kristály, Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 1,20 g
Felületkezelés Fényes, Ródiumozott
Kód:  SP3221
Termékszám:  8590962344165

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15