Oldal frissítése

VitaSeat Flexi Fekete

4,3 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VitaSeat Flexi Fekete

Az ergonomikus VitaSeat Flexi ülésben mindig kényelmesen elhelyezkedhet, hiszen tökéletesen illeszkedik bármilyen fotelbe vagy autóülésbe. Kerülje el a hosszantartó ülés kellemetlen következményeit, és támaszkodjon a VitaSeatre - a teste hálás lesz Önnek. Emellett kifinomult alakjának köszönhetően könnyen összehajtható, így bármerre megy, elfér hátizsákjában és akár párnaként is használhatja. 

Az ülésen belül kiváló minőségű, kétrétegű bélés található, melynek kivételes légáteresztő tulajdonsága van. Kompakt mérete 43 x 41 x 4 cm, illetve kézzel mosható 30 ° C-on. Fekete rugalmas bevonata szintetikus szövetből készült és puha tapintású, mely kellemesen használható párnának.

Tegye kényelmesebbé ülését...

  • Ergonomikus kialakítású VitaSeat Flexi ülés
  • Ideális ülőmunkához vagy hosszú utazáshoz
  • Bármilyen fotelhez és autóüléshez használható
  • Speciális alakjának köszönhetően összecsukható
  • A kemény bevonat ellenáll a magasabb terhelésnek is
  • Lélegző kétrétegű párnázás
  • Praktikus méretek: 435 × 435 × 40 mm
  • Párnaként is használhatja

Gondoljon az egészségére

Napjainkban rengeteg munkatípus igényel hosszas ülőmunkát, mely káros hatással van az emberi testre. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VitaSeat ülés jól jöhet az irodában vagy az autóban, de akár otthonában TV-nézéshez vagy számítógépes munkához is. Használata során azt tapasztalja, hogy kevésbé fáradt, javul a koncentrációs képessége és sokkal energizáltabb lesz, valamint kevésbé fárad el. Röviden összefoglalva, a fizikális és mentális jólétének egyaránt jót tesz. Emellett a VitaSeat rendkívül hasznos segítség hátfájás vagy egyéb egészségügyi problémák esetén.

Paraméterek

Méretek

Magasság 4 cm
Szélesség 43 cm
Mélység 41 cm

Anyag

Ülés anyaga Hab
Bevonat anyaga Perforált szintetikus szálakból, Textil
Huzat Légáteresztő, Mosható
Szín Fekete

Tulajdonságok

Ergonómia Kétrétegű töltőanyag
Rögzítés Madzag nélkül

Típus

Kiegészítők típusa Ülőpárna
Kód:  VTS001a
Termékszám:  VSF-SM-GBK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20