Oldal frissítése

VITALPEAK 180x130 cm

4,5 10 értékelés
23 990 Ft

VITALPEAK 180x130 cm

A telet sokan nem szeretik. Ha a fűtési szezonon kívül szeretnél megmelegedni, akkor hasznos a(z) Melegítő takaró. Felmelegíti a kihűlt ízületeket sportolás után, segít ellazulni, röviden biztosítja a meleg, otthoni kényelmet.

A(z) VITALPEAK Melegítő takaró 180x130 cm teljesítménye 160 W. Ez az energia hővé alakul, ami 6 fokozatban állítható. Nem kell attól tartanod, hogy csak a konnektortól néhány centire fogod tudni élvezni a meleget, ez a(z) Melegítő takaró 2,5 m kábelhosszat tudhat magáénak. Hasznos képessége az automatikus kikapcsolás. Ennek hála nyugodtan pihenhetsz – ez a(z) Melegítő takaró nem melegszik túl és nem fog annyit fogyasztani, hogy kiugró legyen a villanyszámla. A kényelmet tovább növeli a távirányító, így bárhonnan beállíthatod a hőt.

A(z) VITALPEAK Melegítő takaró 180x130 cm Melegítő takaró legfőbb jellemzői

  • Melegít és jobb kedvre derít
  • Távirányító a maximális kényelemért
  • Automatikus kikapcsolás, hogy elkerülje a leégést

Paraméterek

Típus

Típus Takaró

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 160 W
Hőmérsékleti beállítások száma 9
Kábel hosszúsága 2,5 m

Funkciók

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Távirányító

Funkciók

Funkció Auto kikapcsolás, Távirányító, Kijelző, Túlmelegedés elleni védelem

Méret

Mélység 130 cm
Szélesség 180 cm
Kód:  VITED115
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VP-HB130

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15