Oldal frissítése

Visszahúzható Stylus Reach zöld

5 2 értékelés

Visszahúzható Stylus Reach zöld

A pontos és kényelmes gépelést minden típusú érintőképernyők, tabletták és mobilok van egy új stylus, ezúttal az élénk színek és a modern design. Ez a praktikus eszköz, amely védi a készülék kijelzőjén a véletlen szennyeződés vagy karcolás. Ennek használata sok szempontból megkönnyíti a munkáját egy tabletta vagy mobiltelefon, különösen, ha a terület, amelyre rá kell kattintani túl kicsi. Emellett a könnyű használat közben szörfözés az interneten is hasznos Szöveges üzenet írásakor, hívások és beállításokat. 

Protože je nám jasné, že pero bude často používané, je vybavené klipsou.Ez teszi, hogy kényelmes, hogy tegye, ahol akkor mindig kéznél van. Továbbá, a test anyaga nagyon tartós anyag, amely garantálja zavartalan órányi munka és a játék, még a téli eltávolítása nélkül kesztyűt.

Kód:  RR509a3
Termékszám:  EUSTYLUSGN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15