Oldal frissítése

VILEDA Ultramax Microfibre felmosó

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

VILEDA Ultramax Microfibre felmosó

 

Vileda Ultramax Microfibre felmosóval minden takarítás igazi játék lesz. Teleszkópos rúddal van ellátva, melynek köszönhetően igénye szerint állíthatja be a magasságát. A mikroaktív szálak tökéletesen eltüntetik az összes zsírt és foltot minden típusú padlóról.

Legfontosabb jellemzők

  • A Vileda felmosó segítségével tökéletesen megtisztíthat minden padlót anélkül, hogy benedvesítené a kezét
  • Mikroaktív szálakkal rendelkezik, amelyek minden nehézség nélkül felszívják az összes zsírt és foltot
  • power zónának köszönhetően a hagyományos lapos felmosóhoz képest növekszik a nyomás, ennek köszönhetően sokkal könnyebben eltávolíthatóak a szennyeződések
  • Állítható kétrészes teleszkópos rúd, amelynek hossza 140 cm
  • A felmosót a csavarókosárral ellátott Ultramax vödörrel használja
  • Mosható akár 60° C-on is, öblítőszer vagy szárító használata nélkül
  • A fej mérete: 36 x 14 cm

A legkisebb szennyeződésnek sincs esélye

A Vileda felmosónak köszönhetően már nem kell sokat gondolkodnia a padló tisztításának mikéntjén. Mikroaktív szálakkal ellátott, ennek köszönhetően könnyedén és gyorsan eltávolítja a legapróbb foltokat, zsírt és szennyeződéseket. Ezen kívül a könnyű tisztítást a power zóna is segíti, amely akár tízszeresre növeli a padlón keletkező nyomást a hagyományos felmosókkal szemben. Az állítható teleszkópos rúd sem hiányozhat, melynek hossza 140 cm. Ennek köszönhetően saját igénye szerint állíthatja be a felmosót, így nem kell tartania a kellemetlen hajlongástól, hátfájástól.

Minden padló típusra alkalmas

A felmosó tökéletesen illeszkedik mindenféle padlóhoz, legyen az PVC padlóburkolat, laminált padló, parketta, csempe. A csavarókosárral ellátott Ultramax vödörrel tökéletes párost alkot, amely mindig elérhető lesz, amikor szüksége lesz rá. A 90% poliészterből és 10% poliamidból készült pót felmosófej külön megvásárolható. Szintén mosható 60 °C -on, öblítőszer és szárító használata nélkül.

 

 
Kód:  UKL047
Termékszám:  4023103086579
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15