Oldal frissítése

Viking X-1000

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Viking X-1000

A Viking X-1000 egy minőségi töltőállomás, amely remekel ellenállásával és nagy teljesítményével. A tápellátását napelemekből és az autós adapterből nyeri, így teljesen független a hálózattól. A Viking X-1000 töltőállomás lítium-polimer NCM akkumulátort használ, amelyet hosszú élettartam jellemez. Számos bemenet áll rendelkezésedre a különböző elektronikai eszközök töltéséhez. A Viking X-1000 töltőállomás tiszta LCD kijelzőn jeleníti meg a pontos információkat, a praktikus akkumulátor védelemmel pedig maximálisan biztonságos a használata. Az IP65 védelmi szabványszerint ellenáll a víznek, így gond nélkül használható a szabadban.

A Viking X-1000 töltőállomás legfőbb jellemzői

  • Az LCD kijelző megbízhatóan jeleníti meg a fontos információkat
  • Viking X-1000 töltőállomás számos csatlakozóval
  • Az IP65 tanúsítvány szerinti ellenállással
  • A Viking X-1000 töltőállomás hosszú élettartama több mint 2000 ciklus
  • Alacsony tömeg a kényelmes kezelésért
  • Kiváló minőségű lítium-polimer NCM akkumulátor
  • A Viking X-1000 töltőállomás olyan helyeken is használható, ahol nincs hálózati áramellátás
  • Kényelmes telepítés és használat a Plug and Play funkcióval

Viking X-1000 kiváló minőségű akkumulátorral

A prémium lítium-polimer NCM akkumulátornak hála a Viking X-1000 töltőállomás rendkívül megbízható illetve nagy teljesítményű. Ez azt jelenti, hogy amennyiben betartod az ajánlott töltési hőmérsékletet, úgy könnyedén szolgál több mint 2000 töltési cikluson át 100%-80%-os kapacitással. Emellett a BMS intelligens akkumulátorkezelő véd a rövidzárlat-, túlmelegedés-, túltöltés-, sőt még az alacsony feszültség ellen is. Tehát a Viking X-1000 töltőállomás használata a lehető legbiztonságosabb, ugyanakkor garantált a hosszú élettartama is.

LCD kijelző a fontos információk megjelenítéséhez

A Viking X-1000 töltőállomás jól olvasható LCD kijelzőjén megbízhatóan jelenik meg minden fontos információ. Tökéletes áttekintést kapsz a töltés folyamatáról, annak teljesítményéről illetve az akkumulátor kapacitásáról. A Viking X-1000 töltőállomás maximum 100 watt teljesítményű USB-C kimenettel rendelkezik illetve támogatja a PD 3.0 gyorstöltést, amely ideális például a laptopok töltéséhez. Két USB-A port áll a rendelkezésedre az okostelefonok vagy kamerák kényelmes töltéséhez.

Viking X-1000 rendkívül ellenálló töltőállomás IP65 tanúsítvánnyal

Az IP65 szabvány igazolta ellenállásának köszönhetően a Viking X-1000 töltőállomás vízálló, így zökkenőmentesen használhatod szabadtéren is. Tápellátását napelemekből illetve az autós adapterből nyeri, tehát teljesen független a hálózattól. Nagy teljesítménye ellenére a töltőállomás tömege csupán 11,5 kg, ezáltal kezelése komfortos és gyors. A Plug and Play funkcióval pedig a Viking X-1000 töltőállomás kezelése valóban kényelmes, nincsen szükség telepítésre.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 11 500 g

Méret

Magasság 12 cm
Szélesség 47,6 cm
Mélység 40,5 cm

Bemenetek & kimenetek

Bemenetek IEC C8 AC, 2-pin DC
Kimenetek 230 V-os aljzat, 12 V aljzat (CL), USB-C, USB-C (PD), 12V DC
230 V-os aljzatok száma 2 ×
12 V (CL) aljzatok száma 3 ×
USB portok száma 3 ×

Akkumulátor

Kapacitás 1 010 Wh
Típus Li-pol

Töltés

Max. teljesítmény 1 000 W
Töltőteljesítmény napelemből 80 W
Kimeneti feszültség 230 V
Kimeneti áramerősség 10 A

Tulajdonságok

Tulajdonságok Töltés napelemmel, LCD kijelző, Túlfeszültség elleni védelem, Szivargyújtóból töltött, Olvadóbiztosíték, MPPT
Csomag tartalma AC töltőkábel, DC töltőkábel (autóhoz), Használati útmutató, Napelem kábel (DC 2-pin - MC4)
Kód:  VKNGe2
Termékszám:  VX1000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05