Oldal frissítése

Viking Topdon TCView TC001 hőkamera

4,8 33 értékelés
106 390 Ft

Viking Topdon TCView TC001 hőkamera

Változasd okostelefonod intelligens hőkamerává

USB-C porttal rendelkező okostelefonodat zsebméretű hőkamerává alakíthatod. Egyszerűen csatlakoztasd a Topdon TCViewm TC001 készüléket a telefonodhoz, és azonnal hőkamerás képeket készíthetsz bármiről, amire csak szükséged van. Például észleld a hőszivárgást otthonodban, és ennek köszönhetően takaríts meg pénzt. A Thermal Imaging App alkalmazással együttműködve megtekintheted a rögzített képeket valós idejű értékekkel, grafikonokat készíthetsz a hőmérsékleti trendekről, és még sok minden mást is megtehetsz.A Topdon TCViewm TC001 hőkamera -20 °C és 550 °C közötti hőmérséklet-tartományban működik. A hőkamera kompatibilis az androidos mobiltelefonokkal és a Windows rendszerű számítógépekkel, illetve laptopokkal.

Magas fokú részletesség és áttekinthető megjelenítés

A Topdon TCViewm TC001 hőkamera -20 °C és 550 °C között képes mérni. Így könnyedén használhatod tárgyak és különböző felületek hőmérsékletének mérésére, hőszivárgás észlelésére stb. A hőkamera erőssége a kép tisztasága, amely nagyon nagy, 256 × 180 px-es IR-felbontással büszkélkedhet. A Topdon TCViewm TC001 hőkamerában használt objektív lehetővé teszi a kép elforgatását és az egyéb képjavító funkciókat.

Kompatibilis az Android rendszerrel és a számítógépekkel

A Topdon TCView hőkamera csatlakoztatható Androidos mobiltelefonokhoz, valamint Windows PC-hez, illetve laptophoz. A Thermal Imaging App alkalmazásban valós idejű hőkamerás képeket tekinthetsz meg az aktuális hőmérséklettel. Ezután pontos hőmérsékleti grafikonokat is készíthetsz. A hőmérsékletmérési tartományt is beállíthatod, például egy egyenes vonalra, több egyenes vonalra, egy kiválasztott területre vagy akár több pontra egyszerre.

Egyedülálló hőkamera tartós és kompakt kivitelben

A kompakt méret és a könnyű, tartós alumínium tok lehetővé teszi, hogy a Topdon TCView TC001 hőkamerát bárhová magaddal vihesd. Az alumínium tok akár 1 méteres magasságból való zuhanást is kibír. A gyártó egyedülálló képjavító technológiát alkalmazott a hőkamerán, amelynek köszönhetően 10 féle színpalettát tartalmaz, és lehetőség van az élesség, a kontraszt és a kép megjelenítésének beállítására a képen.

A Topdon TCView TC001 hőkamera legfontosabb jellemzői

  • A Topdon TCView TC001 hőkamera pontos hőmérsékletmérést tesz lehetővé
  • Mérési tartomány -20 °C és 550 °C között
  • Előre beállított hőmérsékleti tartomány a rendellenes hőmérsékletek automatikus észleléséhez és jelentéséhez
  • Az alkalmazással rögzíthetők a hőmérsékleti adatok, és megjeleníthető egy valós idejű hőmérsékleti grafikon
  • Minden adat 256 × 180 px felbontású, tiszta kijelzőn jelenik meg
  • Tartós alumínium tok, amely akár 1 méteres magasságból is bírja az ütődést
  • A kompakt kialakítás lehetővé teszi a Topdon TCView TC001 hőkamera könnyű hordozhatóságát
  • Ideális a lakossági hőszivárgás felderítéséhez, otthoni javításhoz, mezőgazdasági felhasználáshoz és szervizeléshez

Paraméterek

Csatlakozó

Csatlakozók USB-C
Kód:  VKNGk1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TCVIEW01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15