Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

VIKING LE60

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VIKING LE60

Viking LE60 napelem - rugalmas, ellenálló és könnyű

A monokristályos szilíciumból és PVC-ből készült Viking LE60 napelem rugalmas felhasználást tesz lehetővé. A 15 fokos behajlítás lehetőségének köszönhetően ideális enyhén kerekített hajókra vagy lakókocsikra történő telepítéshez. A panel Super Rugged cellákkal van felszerelve, amelynek hatékonysága akár a 20,6%-ot is elérheti, és gondoskodik a napenergia egyenletes átalakításáról a napelem teljes felületén. Alacsony súlyának és magas ellenállásának köszönhetően a Viking LE60 napelem sokoldalú felhasználásra alkalmas, például lakókocsis kempingezéshez, hajóra vagy nyaralóra. A Viking LE60 napelem csomagjában egy 5 méteres tápkábel is található.

A Viking LE60 napelem legfontosabb jellemzői

  • A rugalmas Viking napelem ideális lakókocsikhoz, hajókhoz, nyaralókhoz és faházakhoz
  • A napelem elérhető maximális teljesítménye 60 W
  • A napelem akár 19,8 V feszültséggel és 3 A-es árammal rendelkezik
  • MC4 csatlakozók IP67 védelemmel
  • A Viking LE60 napelem generátorhoz is csatlakoztatható
  • A felületkezelés lehetővé teszi a fény jobb elnyelését
  • Magasan ellenáll a víznek, a tűznek és a korróziónak
  • A Viking LE60 napelemhez egy 5 méteres tápkábel is tartozik

Rugalmas Viking LE60 napelem kiemelkedő hatékonysággal

Köszönhetően annak, hogy a SUNPOWER márkájú napelemek magas hatékonysággal alakítják át a napenergiát elektromos energiává, biztonságosan tölthetsz fel különböző típusú elektromos eszközöket legfeljebb 19,8 V feszültséggel és 3 A árammal. A Viking LE60 napelemhez történő csatlakoztatás után az áram automatikusan áramlani kezd az eszközbe.

A Viking LE60 ellenálló és rugalmas szerkezettel büszkélkedhet

A fejlett felületkezelési technológiával ellátott, monokristályos SUNPOWER napelemek több fényt nyelnek el, és fokozottan ellenállnak a mikrorepedéseknek és töréseknek. Továbbá gyenge fényviszonyok között is magas teljesítményt és jobb hőelvezetést biztosítanak. Az IP67 tanúsításnak köszönhetően a napelemek számára az eső és a fröccsenő víz sem okoz gondot.

Megbízhatóság és kompatibilitás

Az MC4 terminál a kellően hosszú, 5 méteres kábel segítségével teszi lehetővé a VIKING LE60 napelem csatlakoztatását a VIKING generátorokhoz, beleértve más gyártók generátorait is. A megfelelő átalakító csatlakoztatásával kiszélesítheted a napelem felhasználásának lehetőségeit, például, fényképezőgépek, zseblámpák, telefonok vagy powerbankok feltöltésével. Emellett, a VIKING napelem elegendő energiával rendelkezik laptopok, hordozható TV-k és hűtőszekrények számára is.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 50,5 cm
Magasság 72 cm
Mélység 0,4 cm
Tömeg 2 kg

Tulajdonságok

Panel teljesítménye 60 W

Rendeltetés

Rendeltetés Töltőállomáshoz

Tulajdonságok

Panel típusa Monokristályos
Hatékonyság 20,6 %

Kimenetek

Kimenetek MC4

Méret & súly

Szélesség 720 mm
Magasság 505 mm
Mélység 4 mm
Tömeg 2 kg
Kód:  VKNGa7
Termékszám:  VSPLE60

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10