Oldal frissítése

Viking LE110

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Viking LE110

VIKING LE110 napelem - rugalmas, ellenálló és könnyű

A monokristályos szilíciumból és PVC-ből készült Viking LE110 napelem rugalmas felhasználást tesz lehetővé. A 15 fokos behajlítás lehetőségének köszönhetően ideális enyhén kerekített hajókra vagy lakókocsikra történő telepítéshez. A napelem Super Rugged cellákkal van felszerelve, amelynek hatékonysága akár a 20,4%-ot is elérheti, és gondoskodik a napenergia egyenletes átalakításáról a napelem teljes felületén. Alacsony súlyának és magas ellenállásának köszönhetően a Viking LE110 napelem sokoldalú felhasználásra alkalmas, például lakókocsis kempingezéshez, hajóra vagy nyaralóra.

A VIKING LE110 napelem legfontosabb jellemzői

  • A rugalmas Viking napelem ideális lakókocsikhoz, hajókhoz, nyaralókhoz és faházakhoz
  • A napelem elérhető maximális teljesítménye 110 W
  • A napelem akár 17,2 V feszültséggel és 5,9 A-es árammal rendelkezik
  • MC4 csatlakozók IP67 védelemmel
  • A Viking LE110 napelem generátorhoz is csatlakoztatható
  • A felületkezelés jobb fényelnyelést tesz lehetővé
  • Magasan ellenáll a víznek, a tűznek és a korróziónak
  • A napelem sarkaiban elhelyezkedő fém szemek lehetővé teszik a napelemes töltő könnyű rögzítését bármihez

A rugalmas VIKING LE110 napelem kiemelkedő hatékonysága

Köszönhetően annak, hogy a SUNPOWER márkájú napelemek magas hatékonysággal alakítják át a napenergiát elektromos energiává, biztonságosan tölthetsz fel különböző típusú elektromos eszközöket legfeljebb 17,2 V feszültséggel és 5,9 A árammal. A Viking LE110 napelemhez történő csatlakoztatás után az áram automatikusan áramlani kezd az eszközbe.

A VIKING LE110 napelem ellenálló és rugalmas szerkezete

A fejlett felületkezelési technológiával ellátott, monokristályos SUNPOWER napelemek több fényt nyelnek el, és fokozottan ellenállnak a mikrorepedéseknek és töréseknek. Továbbá gyenge fényviszonyok között is magas teljesítményt és jobb hőelvezetést biztosítanak. Az IP67 tanúsításnak köszönhetően a napelemek számára az eső és a fröccsenő víz sem okoz gondot.

Megbízhatóság és kompatibilitás

Az MC4 terminál a kellően hosszú, 5 méteres kábel segítségével teszi lehetővé a VIKING LE110 napelem csatlakoztatását a VIKING generátorokhoz, beleértve más gyártók generátorait is. A megfelelő átalakító csatlakoztatásával kiszélesítheted a napelem felhasználásának lehetőségeit, például, fényképezőgépek, zseblámpák, telefonok vagy powerbankok feltöltésével. Emellett, a VIKING napelem elegendő energiával rendelkezik laptopok,hordozható TV-k és hűtőszekrények számára is..



Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 67 cm
Magasság 94 cm
Mélység 0,3 cm
Tömeg 2 400 g

Tulajdonságok

Panel teljesítménye 110 W

Funkciók

Funkciók Fokozott ellenálló képesség
Kód:  VKNGa8
Termékszám:  VSPLE100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10