Oldal frissítése

Viking L80

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Viking L80

VIKING L80 napelem - sokoldalú energiaforrás

A polikristályos szilíciumból és ellenálló textilszövetből készült VIKING L80 napelem számos felhasználási lehetőséget kínál, különösen útközben. A napelem ideális választás minden elektronikus eszköz feltöltéséhez legfeljebb 80 W teljesítményig. Az összecsukható és könnyen hordozható, alacsony tömegű konstrukciónak köszönhetően a VIKING L80 napelem sokféleképpen felhasználható, pl. lakókocsis kempingezéshez vagy nyaralókhoz. A napelem telepítése gyors és egyszerű, hatékonysága pedig elérheti a 22,6%-ot, hála az amerikai SUNPOWER márka polikristályos paneljeinek.

A VIKING L80 napelem legfontosabb jellemzői

  • A hordozható VIKING napelem ideális kempingezéshez, faházakhoz és nyaralókhoz
  • A napelem maximális teljesítménye elérheti a 80 W-ot
  • A napelem akár 20,9 V feszültséget és 4 A áramot biztosít
  • Magasan ellenálló konstrukció textilszövetből
  • MC4 csatlakozók 5 méteres hosszal
  • A VIKING L80 akkumulátorgenerátorhoz csatlakoztatható
  • Felületkezelése jobb fényelnyelést tesz lehetővé
  • A beépített smartchip vezérli az eszközök biztonságos feltöltését
  • Az automatikus bekapcsolás funkció rögtön a csatlakoztatás után megkezdi a feltöltést
  • A poliészter vászon oldalsó szemei lehetővé teszik a napelemes töltő könnyű rögzítését bármihez

A VIKING L80 gondoskodik elektromos eszközeid optimális és biztonságos feltöltéséről

A VIKING L80 hordozható napelem egy intelligens chippel lett ellátva, amely megbízhatósan ismeri fel a különböző típusú elektronikai eszközöket, és azoknak megfelelően állítja be a töltési kapacitást. Ezáltal optimális és biztonságos töltési folyamatot biztosít az egyes készülékek és mobileszközök számára. A napelemhez történő csatlakoztatás után a töltés azonnal megkezdődik.

A VIKING L80 napelem magas fokú hatékonysága

A SUNPOWER kiváló minőségű, polikristályos napelemei közvetlen napfény nélkül is biztosítják az áramtermelést. Emellett, védelmet élveznek a károsodásokkal szemben, továbbá kedvezőtlenebb körülmények között is jobb hőeloszlást és magasabb teljesítményt nyújtanak. Az IP65 védelemmel ellátott, magasan ellenálló poliészter burkolat védi a VIKING L80 napelemeket az időjárástól és a portól.

Praktikus energiaforrás az útra

Az MC4 terminál a kellően hosszú, 5 méteres kábel segítségével teszi lehetővé a VIKING LE60 napelem csatlakoztatását a VIKING generátorokhoz, beleértve más gyártók generátorait is. A megfelelő átalakító csatlakoztatásával kiszélesítheted a napelem felhasználásának lehetőségeit, például, fényképezőgépek, zseblámpák, telefonok vagy powerbankok feltöltésével. Emellett, a VIKING napelem elegendő energiával rendelkezik laptopok, hordozható TV-k és hűtőszekrények számára is.



Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 110 cm
Magasság 55 cm
Mélység 0,4 cm
Tömeg 2 500 g

Tulajdonságok

Panel teljesítménye 80 W
Kód:  VKNGa10
Termékszám:  VSPL80

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20