Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

VIKING KJ600

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VIKING KJ600

A Viking KJ600 légtisztító tökéletes eszköz a tiszta és egészséges levegő biztosítására otthonodban.A 2 változatú, egyenként négy fokozattal büszkélkedő szűrésnek köszönhetően a légtisztító a porszemcsék és egyéb allergének akár 99,97% -át is képes eltávolítani. A kiváló minőségű cirkuláció a szoba minden részében megtisztítja a levegőt, míg az Honeywell érzékeny lézerszenzor felügyeli a maximális tisztítási szintet. Ezenkívül a Viking KJ 600 légtisztító könnyen vezérelhető Wifi-n keresztül, és automatikus vagy manuális beállítás közül is választhatsz. 


A Viking KJ600 légtisztító legfőbb jellemzői

  • Erőteljes keringetés a könnyű légtisztítás érdekében
  • Minőségi légszűrés a tökéletes eredményekért
  • A Honeywell Viking KJ600 légtisztító érzékeny lézeres érzékelővel rendelkezik
  • Légtisztító 600 m3/h CADR teljesítménnyel
  • A Viking KJ600 légtisztító színes LED-panelje az aktuális levegőminőség értékeit jeleníti meg
  • Kompakt méretek, alacsony tömeg és jól kidolgozott kerekek
  • Irányítási lehetőség wifi-n keresztül
  • AUTO MODE rendszer a légtisztítási sebesség automatikus beállításához

Viking KJ600 légtisztító csúcsminőségű szűréssel

A Viking KJ600 légtisztító  2 külön beállítható, egyenként négy fokozatú szűrési rendszerrel rendelkezik, amelybe a HEPA szűrő és a szénszűrő is beletartozik, így biztonságosan távolítja el a port, a baktériumokat és más allergéneket a levegőből, rendkívül magas, akár 99,97% -os hatásfok mellett. A Viking KJ600 légtisztító problémamentesen képes kezelni a füstöt, a vegyi gázokat és az alattomos baktériumokat is. A Viking KJ1000légtisztító beépített ionizátorral rendelkezik, amelynek negatív töltésű ionjai minden helyzetben egészséges és tiszta levegőt biztosítanak. 

Viking KJ600 minőségi cirkulációs rendszerrel

A Viking KJ600 légtisztító csúcsminőségű cirkulációval rendelkezik a szennyezett levegő hatékony elszívásának érdekében. A két oldalsó bemeneten keresztül a szennyezett levegőt beszívja a tisztítóba, és az ezt követő szűrés után a megtisztított levegő a nagy központi nyíláson keresztül távozik. Ennek köszönhetően aViking KJ600 légtisztító maximálisan tiszta levegőt biztosít minden szobában.

Nagy teljesítmény a tökéletes eredményekért

A kiváló eredmények elérése érdekében a Viking KJ1000 tisztító magasfokú, akár 600 m3/h CADR tisztító teljesítménnyel rendelkezik, így ideális nagyobb területek levegőjének tisztítására, 72 m2-es területig. A Viking KJ1000 légtisztító egyszerű és gyors kezeléséről a felhasználóbarát kezelőpanel gondoskodik, miközben a levegő minőségéről naprakészen tájékoztat a színes LED panel, amely a levegőben található szennyeződések mennyiségétől függően változtatjaszínét.

A Viking KJ600 lehetővé teszi a WiFi-n keresztül történő vezérlést

A Viking KJ600 légtisztítót wifi-n és okostelefon-alkalmazáson keresztül is irányíthatod. A légtisztító könnyű és kompakt méretekkel büszkélkedik, amely a kiválóan kidolgozott görgőkkel együtt könnyű és gyors kezelést tesznek lehetővé. A levegő minőségének pontos tájékoztatása érdekében az amerikai Honeywell érzékelője automatikusan beállítja a tisztítási sebességet a mért értékektől függően. Az érzékelő a nagyon finomporszemcséket is könnyen képes kezelni egészen a PM 2.5 szabványig. 


Automatikus és manuális szűrőbeállítások

A Viking K600 légtisztító használatakor 2 légszűrési változat közül választhat. Az első a manuális beállítás lehetősége, amely során 6 sebességből választhatsz, a második pedig az AUTO MODE rendszer, amely maga választja ki az ideális szűrési sebességet a levegő aktuális minőségétől függően. Az alvó módrendkívül tiszta levegőt biztosít 10 000 000 ion/ cmmellett, ennek köszönhetően kényelmes és nagyon egészséges alvást garantál.

A VIKING márka hivatalos szerviz szolgáltatása

A VIKING márka előnye, hogy a márka engedélyezett szolgáltatást képvisel a Cseh Köztársaságban. A garancia, garancia utáni igények illetve javítások érdekében bármikor felveheted a kapcsolatot a VIKING márka hivatalos szervizével a Cseh Köztársaságban.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 65 W
Légtisztító teljesítmény 600 m3/óra
Ajánlott szobaméret 72 m2
Maximális zajszint 59 dB(A)
Minimális zajszint 24 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító, Gyerekzár
Vezérlés típusa Mobilalkalmazással

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén
Kód:  VKNG0018
Termékszám:  CVKJ600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15