Oldal frissítése

Viking AC34 töltőfej

5 13 értékelés
5 390 Ft

Viking AC34 töltőfej

Hatékony és stílusos megoldásra van szüksége a tápegységedhez? A Viking AC34 készülékkel mindent megkapsz, amire szükséged van, egyedülállóan elegáns kialakításban. Adapterünk rengeteg kimenetet biztosít az összes elektronikus eszközödhöz. Több energiát mindenkinek! A Viking AC34 - egy forradalmi elektromos hub, amely a szabványos konnektorokat 3 AC 230V-os kimenettel, 3 USB-A kimenettel és 1 USB-C kimenettel bővíti. Egyszerre akár 7 készüléket is tölthetsz! A három USB-A kimenet és 1 USB-C kimenet gyors és hatékony töltést biztosít okostelefonjaid, táblagépeid és laptopjaid számára. A három AC 230V-os kimenet más otthoni vagy irodai készülékek, például az elengedhetetlen kávéfőző, nyomtató vagy barkácsgépek töltésére is használható. Csak csatlakoztasd a kábelt, és máris teljes mértékben koncentrálhatsz bármilyen tevékenységre.. Használhatod a Viking AC34-et otthon, a munkahelyeden, a garázsban vagy útközben. A biztonság az elsődleges! Az intelligens töltőchipnek köszönhetően készüléked védve lesz a túlfeszültségtől, a túlmelegedéstől és a túlpolaritástól, miközben a töltési sebességet minden egyes készülékhez optimalizáljuk. A biztonságod és eszközeid biztonsága az elsődleges feladatunk. A Viking AC34 készülékkel minden centiméternyi helyet kihasználhatsz otthonodban vagy irodádban. Elegáns és kompakt kialakítása lehetővé teszi a könnyű telepítést és az összes kimenethez való könnyű hozzáférést. Hagyd, hogy a Viking AC34 átvegye az irányítást az elektromos csatlakozás és a töltés felett, és élvezd a kényelmes és hatékony megoldást. Ezenkívül az adapter egy praktikus LED-es zseblámpával rendelkezik, amely éjszakai fényként szolgálhat a kimenetekhez.

A Viking AC34 fiók legfontosabb jellemzői

  • Modell: VIKING AC34 AC 230V
  • Bemenet: 230V, 16A, 50Hz, 3500W max. AC 230V
  • Kimenet (3x): 230V, 16A, 50Hz, 3500W max. DC USB-A
  • Kimenet (3x): 5V/2.4A EGYENÁRAMÚ USB-C
  • Kimenet (1x): 5V/3A EGYENÁRAMÚ USB-A + USB-C
  • Kimenet: 5V/3.4A
  • Méretek: 9,2 × 7 × 7,9 cm
  • Tömeg: 180 g
  • Védelem: rövidzárlat, túlfeszültség, túlmelegedés, túláram, túltöltés, szikra ellen

Paraméterek

Használat

Típus Csatlakozók

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus E/F-típusú dugvilla
1. Male konnektor - Száma 1 ×
1. Female konnektor - Típus F-típusú dugalj
1. Female konnektor - Száma 1 ×
2. Female konnektor - Típus C-típusú dugalj
2. Female konnektor - Száma 2 ×
3. Female konnektor - Típus USB-A
3. Female konnektor - Száma 3 ×
4. Female konnektor - Száma 1 ×

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hővédelemmel
Maximális feszültség 250 V
Maximális áram 16 000 mA
Csatlakozóaljzatok száma 7 db
Szín Fehér

Kivitel

Csatlakozóaljzatok száma 7 ×

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  VKNGz3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAC34

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20