Oldal frissítése

VIKING A200

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VIKING A200

A Viking A200 légtisztító egy kompakt levegő tisztító eszköz ötszörös szűréssel és 225 m3/h CADR teljesítménnyel, ennek köszönhetően könnyen megtisztítja az akár 30 m2 területű helyiségek levegőjét is. Integrált ionizátorral rendelkezik a tiszta és egészséges levegő érdekében, amelynek negatív töltésű ionjai teljeseneltávolítják aszennyeződéseket a levegőből. Kompakt méreteinek és kis tömegének köszönhetően a Viking A200 légtisztító szinte bárhová helyezhető. A felső légáramláshoz 2 oldalsó nyílás található a szennyezett levegő bejutásához, a tisztított levegő pedig a nagy központi nyíláson távozik.

A Viking A200 légtisztító legfőbb jellemzői

  • 2 oldalsó nyílás szívja be a levegőt, és egy nagy központi nyílás vezeti ki a tiszta levegőt
  • A Viking A200 légtisztító ötszörös szűrésébe HEPA szűrő is tartozik
  • A szűrési sebesség automatikus és kézi beállításának lehetősége
  • Viking A200 légtisztító kompakt méretekkel és kis tömeggel
  • CADR 225 m3/h teljesítmény
  • Érzékeny érzékelő, amely az aktuális levegő minőségéről tájékoztat a LED panelen 
  • Viking A200 légtisztító távvezérlés lehetőségével
  • A Viking A200 készülék alvó üzemmóddal is rendelkezik
  • Ideális maximum 30 m2-es helyiségekhez 

A Viking A200 minőségi levegőszűrést biztosít

A Viking A200 légtisztító ötszörös szűréssel rendelkezik, amelybe HEPA szűrő is tartozik, ennek köszönhetően tökéletesen tisztítja a levegőt, és akár 99% -os hatékonysággal távolítja el a port, a baktériumokat és a pollent. A légtisztító megtisztítja a levegőt a füsttől illetveagázoktól, és ideális eszköz az allergiás reakciókat kiváltó tényezők megszüntetéséhez.  

Viking A200 beépített ionizátorral a szennyeződések eltávolításáért

A Viking A200 légtisztító integrált ionizálóval rendelkezik, amelynek negatív töltésű ionjai biztosítják az egészséges és tiszta levegő minden helyzetben.A szennyezett levegő maximális elszívásához 2 oldalsó bemeneti nyílás található, amelyeken keresztül a levegő bejut atisztítóba. A levegő ezután a szűrőegységeken keresztül áramlik át, majd a nagy központi nyíláson keresztül megtisztítva távozik. Így biztos lehetsz benne, hogy a Viking A200 légtisztító segítségével tökéletes légkeringéstérhetsz el az egész helyiségben.

Kompakt kialakítású Viking A200 tisztító

A Viking A200 légtisztító használatakor értékelni fogod alacsony tömegét és kompakt méreteit, hiszen így gond nélkül bárhová elhelyezhető. Kis mérete ellenére azonban a légtisztító magas CADR 225 m3/h teljesítménnyel rendelkezik, így gond nélkül képes megtisztítani a levegőt a 30 m2-es helyiségekben. EzenkívülaViking A200 felhasználóbarát kezelőpanellel rendelkezik a könnyű és gyors működés érdekében.

Levegőminőség érzékelő szenzor

A praktikus érzékelő tökéletesen tájékoztat a levegő minőségéről, amely a levegőszennyezés mértékétől függően a LED-panelen keresztül megváltoztatja színét. A világoskék a kiváló levegőminőséget, a sötétkék a jó levegőminőséget jelzi, míg alacsony levegőminőség esetén a panel pirosra vált.

A Viking A200 lehetővé teszi az automatikus és manuális szűrési beállításokat

A Viking A200 légtisztító 2 légszűrési lehetőséget kínál. A szűrési sebesség manuálisan szabályozható, de használhatod a praktikus AUTO MODE rendszert is. A rendszer aktiválása után a légtisztító maga figyeli a levegő minőségét, és olyan szűrési sebességet választ, amely tökéletesen megfelel az adott szituációnak.Könnyedénbeállíthatod a szűrés időtartamát is, és a távirányítónak köszönhetően a légtisztítót nagyobb távolságból is gond nélkül működtetheted. Az alvó mód rendkívül tiszta levegőt biztosít 10 000 000 ion/ cmmellett, ennek köszönhetően kényelmes és nagyon egészséges alvást garantál.

A VIKING márka hivatalos szerviz szolgáltatása

A VIKING márka előnye, hogy a márka engedélyezett szolgáltatást képvisel a Cseh Köztársaságban. A garancia, garancia utáni igények illetve javítások érdekében bármikor felveheted a kapcsolatot a VIKING márka hivatalos szervizével a Cseh Köztársaságban.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 45 W
Légtisztító teljesítmény 225 m3/óra
Ajánlott szobaméret 30 m2
Maximális zajszint 60 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző, Távirányító, Gyerekzár

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA
Kód:  VKNG0016
Termékszám:  CVA200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20