Oldal frissítése

Vigorpool Captain 1200 - 1280Wh, 1200W, Portable Power Station

4,0 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
407 290 Ft

Vigorpool Captain 1200 - 1280Wh, 1200W, Portable Power Station

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

A Vigorpool Captain 1200 töltőállomást használhatod például olyan utazások alkalmával, ahol nincs hozzáférésed elektromos áramhoz, vagy otthon áramszünet esetén. A hatalmas akkumulátor órákon át működteti az eszközöket - a tévé 10 órán át, a laptop akár 18× is, a hordozható hűtőszekrény pedig egész nap képes üzemelni. A kettős gyorstöltésnek köszönhetően mindössze másfél óra alatt éri el a teljes kapacitást. Az állomás akár 400 W teljesítményű napelemmel is tölthető, amelyet kempingezés vagy más szabadtéri tevékenységek során fogsz értékelni. Vásárolj két Vigorpool Captain 1200 töltőállomást, csatlakoztasd őket egymáshoz, és duplázd meg a töltési teljesítményt és az akkumulátor kapacitását. A kompakt méretek és a praktikus fogantyú is megkönnyíti a készülék szállítását. Élvezni fogod a többfunkciós LED-es zseblámpa funkciót is.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kapacitás

1280 Wh

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Tömeg

14,8 kg

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Méretek

40,6 × 23,9 × 29,4 cm

Vigorpool Captain 1200 masszív 1280 Wh kapacitású akkumulátorral

Állj készen mindenre a Vigorpool Captain 1200 töltőállomással! Mindig lesz elég energiád, akár otthon, akár a szabadban tartózkodsz. A prémium LiFePO4 (LFP) akkumulátor több mint 3500 ciklussal garantálja a Vigorpool Captain 1200 több mint 10 éves megbízható működését. A biztonság miatt sem kell aggódnod, köszönhetően a beépített fejlett akkumulátor-kezelő rendszernek (BMS), amely háromszoros felügyeleti chipekkel szabályozza és védi az akkumulátor és az eszközeid élettartamát.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

Két töltőállomás csatlakoztatása a nagyobb teljesítmény érdekében

Két Vigorpool Captain 1200 töltőállomás csatlakoztatásával 2400 W teljesítményt kapsz, és megduplázhatod az akkumulátor kapacitását 2560 Wh-ra. Ezzel az energiával szinte minden elképzelhető készüléket, de még az elektromos szerszámokat is fel lehet tölteni. Nem fog meglepni egy áramszünet, a mosógépben kimoshatod a ruháit, vagy a sütőben megsütheted a vacsorát.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

Különböző lehetőségek az állomás feltöltésére

A Vigorpool Captain 1200 töltőállomás a kettős gyors tápegységgel mindössze másfél óra alatt feltölthető. Azonban más módokat is kínál - például az autó akkumulátorán keresztül. Ha azt tervezed, hogy több napot töltesz a szabadban, mint amennyit a Vigorpool Captain 1200 kibír, ne ess kétségbe! Ha csatlakoztatod egy napelemhez (nem tartozék), további energiához juthatsz elektromos eszközeid számára. A napelemes töltőrendszer 400 W teljesítménnyel bír. Értékelni fogod az intelligens digitális kijelzőt, amely mutatja a töltés előrehaladását és az aktív portokat.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

10ms UPS

Van olyan eszközöd otthon, amelyet nem hagyhatsz áram nélkül? A Vigorpool Captain 1200 büszkélkedhet azzal, hogy mindössze 10 ms alatt vált át akkumulátoros üzemmódra, így a csatlakoztatott eszköz folyamatosan működik.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

Töltőállomás 12 kimeneti porttal

Az elektromos eszközök töltéséhez 12 port áll rendelkezésre. Ezek közé tartozik négy 230 V-os aljzat, egy 12V-os CL aljzat, 2× USB-A és 2× USB-C csatlakozó, két DC csatlakozó, valamint a Vigorpool Captain 1200 töltőállomás tetejére helyezett kompatibilis eszközök vezeték nélküli töltésének lehetősége.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

CapBoost funkció

A Vigorpool Captain 1200 töltőállomás CapBoost funkcióval büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy az állomás a sajátjánál nagyobb teljesítményű eszközöket töltsön. Legfeljebb 1800 W-os készülékek töltését támogatja. A funkció kényelmesen aktiválható a VigorPool APP mobilalkalmazásban. A CapBoost technológia nem minden készülékhez alkalmas, elsősorban fűtésre szolgál.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

Mobilalkalmazás

Az egyszerű távvezérléshez a VigorPool APP mobilalkalmazás áll rendelkezésre. A töltőállomáshoz Wi-Fi technológián keresztül csatlakoztatod, majd Bluetooth-on keresztül is vezérelheted a Vigorpool Captain 1200-at. Mostantól bárhonnan ellenőrizheted az akkumulátor kapacitását, és megkezdheted a csatlakoztatott eszközök energiaellátását - még akkor is, ha nem tartózkodsz otthon.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

LED világítás és csendes működés

A többfunkciós LED világítás otthon és vidéken is örömet okoz. A zseblámpa a töltőállomás mindkét oldalán található, és kiválaszthatod, hogy mindkét lámpa egyszerre legyen-e bekapcsolva. A fényerő két fokozatban állítható, és villogó funkcióval is rendelkezik. SOS üzemmódra is átkapcsolhatsz. A töltőállomás számos előnye közül az egyik a csendes működés, amely az intelligens, hőmérséklet-szabályozott ventilátoros hűtőrendszernek köszönhetően legfeljebb 39 dB-t ér el.

Vigorpool Captain 1200 töltőállomás

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása

Paraméterek

Bemenetek & kimenetek

Bemenetek IEC C14 AC
Kimenetek 230 V-os aljzat, 12 V aljzat (CL), USB-A, USB-C, 12V DC, Vezeték nélküli töltés (Qi)
230 V-os aljzatok száma 4 ×
12 V (CL) aljzatok száma 1 ×
USB portok száma 4 ×

Akkumulátor

Kapacitás 1 280 Wh
Típus LiFePO4

Töltés

Max. teljesítmény 1 200 W
Töltőteljesítmény napelemből 400 W
Töltési idő hálózatból 2 óra
Kimeneti feszültség 230 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok Töltés napelemmel, LCD kijelző, Elemlámpa, Túlfeszültség elleni védelem, SOS mód, Olvadóbiztosíték

Méret

Magasság 40,6 cm
Szélesség 23,9 cm
Mélység 29,4 cm

Tömeg

Tömeg 14 800 g
Kód:  VIGOR0002
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  Captain 1200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15