Oldal frissítése

Vigan Mammoth Lady TWO

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vigan Mammoth Lady TWO

Álmodik egy természetesen szép és ragyogó bőr? Ez az álom lehet teljesíteni egy tisztító készlet Vigan Mammoth Lady kettő. Minden szennyező anyagok eltávolítása segítségével a kiválasztott kiterjesztés és a szívó által létrehozott vákuum és enyhe és kíméletes módon. Vigan Mammoth Lady KÉT bőre tökéletesen tiszta, és így jobban képes elnyelni a kozmetikai termékeket. Kezeli a smink maradékot, izzadság, faggyú és egyéb szennyeződéseket. Rendszeres használata megakadályozza akne kialakulását. Vigan Mammoth Lady TWO könnyű és praktikus, és nem hiányozhat a pénztárcáját.

Főbb jellemzők Vigan Mammoth Lady TWO

  • Vákuumos emelő behajtására régi sejtek
  • Hámlás eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • 3 fényerőszintet kiigazítás
  • 5 különböző masszírozó berendezés és tisztító a bőrt
  • Tartalmaz 50 mikro szűrők
  • Vigan Mammoth Lady TWO töltés

Kezelések, mint a kozmetika

Vigan Mammoth Lady KÉT felhasználása a technológia, van szokva származó szépségszalonok. Így bőre feszesebb és simább. Peeling eltávolítja az elhalt hámsejteket, vákuum alkalmazásával masszázs javítja a vérkeringést, így a helyreállítás a régi sejtek újakra. Minden nő más bőrtípusra. És Vigan Mammoth Lady KÉT gondolja. Akkor választhat 3 különböző intenzitással beállításokat, valamint 5 különböző berendezés masszírozására és a bőr tisztítására. Használata Vigan Mammoth Lady TWO nagyon egyszerű és intuitív. Bőre lesz még él, a regenerált és külsőleg lesz egészségesebb és fiatalos megjelenést. 

Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek Lítium-ion akkumulátor

Típus

Típus Vákuumos tisztító

Típus

Típus Vákuumos

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás

Méretek

Magasság 177 mm
Szélesség 40 mm
Mélység 50 mm

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás
Kód:  GMEL0004
Termékszám:  769-526

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15