Oldal frissítése

Vigan Mammoth ESP1N rozsdamentes acél

12 890 Ft
10 150 Ft áfa nélkül

Vigan Mammoth ESP1N rozsdamentes acél

Zöldség, gomba, gyümölcs, hús vagy fűszernövény, mindezt képes kiszárítani a(z) Vigan Mammoth ESP1N rozsdamentes acél gyümölcsaszaló. 250 W stabil teljesítményének köszönhetően egyszerűen elkészítheted a szárított gyümölcsöt, fűszert vagy teát. Ezen gyümölcsaszaló legfontosabb előnye, hogy 5 szitával rendelkezik, így nagyobb mennyiségű ételt tud kiszárítani egyszerre. Kíméletes szárítással az eledel finom, illatos, illetve tápértékekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag marad. A(z) Vigan Mammoth ESP1N rozsdamentes acél gyümölcsaszaló gép motorja a berendezés alsó részében kapott helyet, ennek köszönhetően a meleg levegő lentről felfelé emelkedik. Közepén és az alsó szinteken gyorsabban szárad az elhelyezett ennivaló.

A(z) Vigan Mammoth ESP1N rozsdamentes acél gyümölcsaszaló alap paraméterei

  • Stabil teljesítménye 250 W
  • Sziták száma a csomagban: 5 darab
  • Funkciók: Hőmérséklet szabályozás
  • A gyümölcsaszaló gép alakja: Szögletes
  • Motorja alul található
  • Könnyű vezérlés

A(z) Vigan Mammoth ESP1N rozsdamentes acél gyümölcsaszaló ügyes funkciói

Ezen intelligens gyümölcsaszaló hőmérséklet-szabályozóval is büszkélkedhet, amelynek köszönhetően a szárítás még gyorsabb és hatékonyabb. Ez a funkció örömet szerez gyümölcs, zöldség és hús szárításánál, mivel minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 250 W
Aszalógép alakja Szögletes
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Vezérlés típusa Kézi
Lemezek átmérője 32 cm
Lemezek száma 5

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  VIGSO560
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  769-560

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB33