Oldal frissítése

Vigan Mammoth ESP1N bronz

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vigan Mammoth ESP1N bronz

Zöldség, gomba, gyümölcs, gyógynövény vagy hús, mindezt játszva kiszárítja a neves Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló. 250 W megbízható teljesítményének köszönhetően egyszerűen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított húst. A gyümölcsaszaló gép fő előnye, hogy 5 szárító ráccsal rendelkezik, vagyis nagyobb mennyiségű ételt képes kiszárítani egyszerre. Aszalással az élelem megőrzi természetes aromáját és ízét, ill. tápértékekben, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag marad. A kiváló szögletes formájú Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló gép motorja a készülék alsó részében kapott helyet, ennek következtében a meleg lentről felfelé árad. Közepén és az alsó részén sokkal gyorsabban aszalódik az elhelyezett élelem. Ennek értelmében a szárító szitákat cserélgetni kell. Működtetése a forgó gombnak hála rettentően egyszerű. A híresen megbízható Vigan gyümölcsaszaló elengedhetetlen konyhai segédeszköz minden háziasszony számára.

Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló főbb jellemzői

  • A minőségi Vigan gyümölcsaszaló egyszerű módja annak, hogy az élelmiszerek tápértékekben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok maradjanak
  • Szárító rácsok száma: 5
  • Átmérő: 32 cm
  • A minőségi Vigan ételszárító szögletes alakú
  • Speciális funkciók: hőmérséklet szabályozás
  • Motorja alul található
  • Könnyű vezérlés a forgó gomb segítségével
  • Vigan gyümölcsaszaló teljesítménye 250 W

Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló ügyes funkciói

Ez a rendkívül hasznos ételszárító hőmérséklet-szabályzóval is büszkélkedhet, melynek hála az aszalás folyamata még hatékonyabb és gyorsabb. Ez a funkció jól jöhet pl. gyümölcs, zöldség és hús szárításánál, mivelhogy minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Kézi
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Teljesítményfelvétel 250 W

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás

Lemezek

Mennyiség 5 db
Lemez átmérője 32 cm
Kód:  VIGSO561
Termékszám:  769-561

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20