Oldal frissítése

Vigan Mammoth ESP1N bronz

13 990 Ft
11 020 Ft áfa nélkül

Vigan Mammoth ESP1N bronz

Zöldség, gomba, gyümölcs, gyógynövény vagy hús, mindezzel játszva megbirkózik a(z) Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló. 250 W minőségi teljesítményének köszönhetően kényelmesen elkészítheted a fűszert, teát vagy szárított húst. Ezen gyümölcsaszaló gépnél örömet szerez az is, hogy 5 szárító szitával rendelkezik, így nagyobb mennyiségű finomságot tud kiszárítani egyszerre. Dehidratálással az ennivaló megőrzi természetes ízét és illatát, illetve ásványi anyagokban, vitaminokban és tápértékekben gazdag marad. A(z) Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló motorja alul kapott helyet, ennek köszönhetően a meleg levegő lentről felfelé áramlik. Közepén és az alsó részén hamarabb aszalódik az elhelyezett élelem.

A(z) Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló gép fontos tulajdonságai

  • Stabil teljesítménye 250 W
  • Sziták száma a csomagban: 5 darab
  • Funkciók: Hőmérséklet szabályozás
  • A gyümölcsaszaló alakja: Szögletes
  • Motorja alul található
  • Egyszerű vezérlés

A(z) Vigan Mammoth ESP1N bronz gyümölcsaszaló gép praktikus funkciói

Ezen intelligens gyümölcsaszaló hőmérséklet-szabályozóval is büszkélkedhet, amelynek hála a szárítás még hatékonyabb és gyorsabb. Ez a funkció hasznodra válik zöldség, gyümölcs és hús szárításánál, mivel minden egyes alapanyag más hőmérsékletet igényel.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 250 W
Aszalógép alakja Szögletes
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Vezérlés típusa Kézi
Lemezek átmérője 32 cm
Lemezek száma 5

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  VIGSO561
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  769-561

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB25