Oldal frissítése

Vigan KR1

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vigan KR1

Többfunkciós 7v1 konyhai robotgép - Turmixolás, habverés, dagasztás, felverés, szeletelés, kolbász és tészta készítés; ez mind lehetséges a nagyteljesítményű 800 W-os különleges motornak, és a robosztus, tartós, fogaskerekes mechanizmusnak köszönhetően. 6 különböző sebesség érhető el, pulzáló és forgató funkciókkal. Rozsdamentes acél dagasztókés, 5 literes 2 kg-ig terhelhető dagasztótál az előkészítéshez, különleges felhajtható fedél a tál eltávolításához, műanyag fedő a dagasztótálhoz - könnyedén eltávolítható, így a hozzávalók egyszerűen adagolhatók.  
Turmixgép széles töltőnyílással, és 1.5 literes kapacitással. Különleges fém dagasztókar tészták előkészítéséhez, spricellés elleni védelemmel. Fém habverő a közepes tésztához, habverők a lágy tésztákhoz, pudingokhoz, tejszínhabhoz. Őrlő kávébabhoz, keményhéjasokhoz, és más gyümölcsökhöz. Fém és alumínium ötvözetű húsdaráló, fémtál, műanyag. Töltési nyílás, 3 fém őrlőkés különböző lyukátmérőkkel, rozsdamentes acél kés.
Fém töltő - kiegészítő kolbásztöltéshez, kebab készítéshez, 6 műanyag tészta kiegészítő: spagetti, vastag tészta, vékony tészta, nagy és kicsi rigatoni, makaróni, üreges és töltött tészta kiegészítők. Lábak a tökéletes stabilitáshoz, könnyű összeszerelés minden kiegészítő esetében. Egyszerű, biztonságos és tiszta használat. A habverő, a dagasztókés, a keverőlapátok mosogatógépben nem moshatók. Ezüst színű, méretei 611x231x394mm (csomagolás nélkül). Csomagolással 585x258x498mm. Brutó tömeg 11,25 kg. Nettó tömeg 9,85 kg.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Húsdaráló, Kávédaráló
Keverőtál űrtartalma 1,5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 800 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Keverőtál anyaga Üveg
Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 39,4 cm
Szélesség 21,3 cm
Magasság 61,1 cm
Tömeg 11,25 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  VIGKR001
Termékszám:  769-446

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05