Oldal frissítése

Viewlux Asphen Classic 15-45x60

3,7 4 értékelés
34 590 Ft

Viewlux Asphen Classic 15-45x60

A megfigyelő távcső gyártója, a piacvezető Viewlux cég gazdag tapasztalatot kínál arra vonatkozóan, hogy bepillanthassunk a távoli, lenyűgöző természet titkaiba. Válassza a legjobb készüléket, amellyel a legfényesebb és legtisztább képek kapja még a nagyon nagy távolságokból is. Az univerzális távcsövek széles körben alkalmazhatók. Azzal a kifinomult céllal készült, hogy maximális kényelemmel legyenek megfigyelhetők nem csak a repülő madarak, vadállatok, hanem ideális társ az éjszakai ég megfigyelésére is. Ez egy kalandos természeti séta is lehet. Végül, még a legtávolabbi természeti szépséget is a tenyerében tarthatja.

Legfontosabb jellemzői

  • Sokoldalú és kompakt kialakítás
  • Nagyon alacsony tömege lehetővé teszi a távcső használatát hosszabb kirándulások közben is
  • 60 mm átmérőjű objektív 
  • Látómező 1000 m -es 20 -tól 40 m-ig
  • A legrövidebb távolság a fókusztól mindössze 5 méter
  • A nagyítás 15 és 45 ×-szeres
  • Egy kompakt állványt és praktikus utazótáskát tartalmaz

Korlátlan megfigyeléshez

Az Univerzális teleszkóp speciális, csúszó szemlencsékkel rendelkezik, amelyek teljes látványt tesznek lehetővé a látómezőben akkor is, ha Ön szemüveget visel. Természetesen a tárgyakat akár 45 ×-szörösére is felnagyíthatja, így tökéletes részletességgel megfigyelheti a tárgyat vagy a helyet. A legrövidebb fókusztávolság csak 5 méter. A látómező befogás 1000 méter és 20-40 méter között mozog. Nagy segítőtárs a 60 mm-es átmérőjű objektív.

Kifinomult formai kialakítás és kiváló kiegészítők

Az egyik előnye az, hogy egy praktikus készülék. A távcsőhöz egy kompakt állvány tartozik, amely egy igazán stabil kilátást nyújt. A teleszkóp kiváló minőségű és tartós anyagból készült, ahol nagy hangsúlyt fektettek a részletekre. Természetesen van még egy zseniálisan könnyű kialakítása, a távcső tömege mindössze 900 gramm. Könnyen tárolható egy különleges táskában, amely szintén a csomag részét képezi. Vigye magával a Viewlux távcsővet, bárhol is tartózkodik.

 

Paraméterek

Típus

Típus Egycsövű távcső, Megfigyelés

Tulajdonságok

Objektív átmérője 60 mm
Nagyítás 45 ×
Valós látómező 2,3 °
Látszólagos látómező 51,4 °

Funkció

Funkció Kompatibilis állvány

Felszerelés

Csomag része Tok

Méret & súly

Szélesség 30,3 cm
Magasság 14 cm
Mélység 7,5 cm
Tömeg 900 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  OW350c2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5710002002579

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15