Oldal frissítése

VideoStudio 2018 ML EU box

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VideoStudio 2018 ML EU box

Alakítsd át a fényképeidet és videóidat egy csodás előadássá! A Corel VideoStudio Pro 2018 továbbfejleszti a díjnyertes munkafolyamatot a korlátlan kreativitásod egyszerű kihasználása érdekében. A videószerkesztés könnyűvé és szórakoztatóvá válik. Több száz kreatív effektet, sablon és feliratot kapsz kézhez. Az új eszközöknek köszönhetően a videókat azonnal megvághatod, átméretezheted és másolatokat is készíthetsz belőlük. Emellett egy komplett szettnyi videóeszköz, mint például 360°-os videószerkesztés is a rendelkezésedre áll.

A Corel VideoStudio Pro 2018 legfőbb jellemzői

  • Videószerkesztés akár 4K Ultra HD felbontásban
  • Egyszerűsített felhasználói felület
  • Kibővített munkafelület
  • Több, mint 1 500 filter és effekt
  • Továbbfejlesztett videószerkesztő eszközök, a 360°-t is beleértve
  • Új objektív-korrekciós eszközök

Több videó egyben

Játssz le több videót egyszerre az új Split Screen sablokon segítségével. Csak ragadd meg és húzd be a lenyűgöző videókat és emlékezetes pillanatokat. A Corel VideoStudio Pro 2018 továbbá több kamerakép szinkronizálását is lehetővé teszi, akár 4 szögből is.

Simább és gyorsabb renderelés

A Corel VideoStudio Pro 2018 az Intel és nVidia legújabb videógyorsító technológiájához lett optimalizálva. Ennek eredményeképp a 2018-as új verzió növeli a hatékonyságot és drámai gyorsaságú renderelést garantál a népszerű fájlformátumok számára. Támogatja a legújabb XAVC-S-t, így közvetlenül a kártyádról exportálhatod a videóidat a fényképezőgépedre vagy a kamerádra.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

SW típusa Corel VideoStudio

Licenc típusa

Licenc típusa Licenc
Kód:  WZ570g
Termékszám:  VS2018PMLMBEU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05