Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Archív - Videókártyák (GPU)

A dedikált videókártya (a köznyelvben vidi kártya) nélkülözhetetlen része minden olyan számítógépnek, ahol nagyobb teljesítményre van szükség, mint amekkorát az integrált videókártya nyújtani képes. Használhatod játékokhoz, videószerkesztéshez, modellezéshez vagy bármilyen más grafikai feldolgozáshoz. Felmerülhet benned a kérdés: milyen videokártyát vegyek? Az alábbiakban tanácsokkal látunk el, hogyan válassz dedikált videókártyát, GPU modellt, és milyen paraméterekre figyelj oda.

Paraméterek módosítása
5523 termék

Archív - Videókártyák (GPU)

A videóokártya feladata, hogy a monitorral karöltve, biztosítja a megjelenítést.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10