Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

VICTORINOX SwissClassic rózsaszín paradicsom

5,0 501 értékelés
Leárazás -10 %
2 690 Ft 2 990 Ft

VICTORINOX SwissClassic rózsaszín paradicsom

A VICTORINOX SwissClassic egy praktikus konyhakés, melynek fő területe a paradicsom szeletelés, de könnyen megbirkózik gyümölcsökkel, zöldségekkel, kenyérrel és különböző húsokkal is. 11 centiméteres pengével rendelkezik hullámos éllel, amely jól használható a mindenapi kulináris munka során. Imádni fogod a trendi designt is, amely jól kiegészíti a konyhádat. Ugyanilyen fontos azonban a kiváló minőségű anyaghasználat, amely hosszú élettartamot és folyamatos hatékonyságot biztosít ennek a konyhakésnek. 

Legfontosabb előnyei:

  • Divatos megjelenés
  • Alkalmas gyümölcsök, zöldségek, kenyér és hús vágására
  • Hullámos él
  • Minőségi anyagok

Műszaki adatok:

Design:
lekerekített végű kés

Penge hossza:
11 cm

Él:
hullámos

Szín:
rózsaszín

Paraméterek

Típus

Kés típus Zöldségvágó kés
Nyél anyaga Műanyag

Penge

Penge anyaga Acél
Penge hossza 11 cm
Kód:  EAY3002h4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6.7836.L115
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15