Oldal frissítése

Victorinox Huntsman Desert Camo

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Victorinox Huntsman Desert Camo

Bemutatjuk Önnek a rendkívül értékes és hasznos Huntsman zsebkést a híres Victorinox svájci cég jóvoltából. Ez 91 mm hosszú ékszer összesen tizenöt praktikus funkcióval rendelkezik. Mint a márka minden terméke, ez a zsebkés is büszkélkedhet a svájci pontossággal és az innovatív kivitelezéssel.

Legfontosabb jellemzők

  • Vonzó megjelenés 
  • Zsebméretű
  • 15 funkció - ideális a szabadtéri tevékenységekhez
  • Svájci minőség
  • Kulcstartó karikával

A kitűnően felszerelt segítőtárs

Vékony kialakításának és nagyszerű design-jának köszönhetően mindig Önnel lehet. Éppen ebből a célból szerelték fel a kulcstartóba történő beakasztáshoz egy fém karikával is. Természetesen olyan eszközök is helyet kaptak a zsebkésben, mint a csavarhúzó, konzervnyitó, csipesz vagy a fűrész a számos egyéb eszköz mellett. Bizonyára értékeli majd a letisztult modern design színeit is, amely leginkább a modern sivatag hangulatát idézi.

További információk:

Méretek:
91 × 27 × 21 mm

Súly:
98 g

Jellemzők:
Nagy összecsukható kés
Kis összecsukható kés
Dugóhúzó
Phillips csavarhúzó
Olló
Konzervnyitó
Kis csavarhúzó
Sörnyitó
Nagy csavarhúzó
Többcélú horog
Lyukasztógép
Fafűrész
Rozsdamentes acél kulcstartó
Fogpiszkáló 
Csipesz

Kód:  STP7442

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20