Oldal frissítése

VICTORIA huzal, ezüst

5 5 értékelés
1 490 Ft

VICTORIA huzal, ezüst

A Victoria fémhálós levéltartó  praktikus és elegáns kiegészítő különféle típusú irodákhoz, és akár az otthoni irodába is. Tervezése lehetővé teszi különféle lapok és dokumentumok tárolását, illetve az egyszerű kezelhetőséget és a kiváló tárolást. A folyóirattartókhoz hasonlóan nagyon stabil fém kivitel, amely biztosítja a magas ellenállóságot a sérülésekkel szemben. Ez a termék ezüst színű, amely jól illeszkedik akár a fekete bútorokhoz is.

Főbb jellemzők

  • Elegáns design
  • A fémes anyag ellenállása
  • Különböző irodákba és háztartásokba illeszkedő kialakítás

Miben más?

A Victoria ezüst színű fémhálós levéltartó azon termékek közé tartozik, amely nem kerül sokba, de nagyon tartós kialakítású és viszonylag könnyű.


Paraméterek

Tulajdonságok

Rendeltetés Papírra
Szín Ezüst
Anyag Fém

Méret

Formátum Atipikus

Méretek

Szélesség 14 cm
Magasság 7 cm
Kód:  VCT010a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Z4807 SILVER
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20