Oldal frissítése

Viatom AirBP

21 690 Ft

Viatom AirBP

Szeretnéd folyamatosan nyomon követni az egészségi állapotod? A Viatom AirBP készülékkel kényelmesen megmérheted a vérnyomásod otthon, vagy akár útközben is. A bluetooth használatával a vérnyomásmérőt a mobiltelefonoddal is párosíthatod, az applikáció pedig jelez majd, ha itt az újbóli mérés ideje. Az alkalmazás a mért eredményt azonnal ki is jelzi, sőt meg is őrzi, így áttekintést kaphatsz a korábban mért értékekről is. Az applikációt egy vendég móddal is felvértezték, így a családtagjaid vérnyomását is megmérheted anélkül, hogy az a saját eredményeid  elvesznének.

A Viatom AirBP vérnyomásmérő legfontosabb jellemzői

  • Praktikus, hordozható vérnyomásmérő
  • Egy mobil alkalmazással bluetooth-on keresztül párosítható
  • Tárolja a korábban mért eredményeket
  • A Vendég mód mások számára is lehetővé teszi a mérést az eredmények torzítása nélkül
  • A Viatom AirBP nyomásmérő akkumulátorának kapacitása akár 1000 mérésre elegendő

Kövesd nyomon egészségi állapotod bárhol, bármikor!

A Viatom AirBP rendkívül könnyű és kompakt. A készülék tömege mindössze 160 g, így magaddal viheted, és bárhol használhatod. A vérnyomásmérőbe beépített akkumulátor kapacitása akár 1000 mérésre is elegendő. A mobiltelefonra telepíthető alkalmazás mind az Android, mind az iOS rendszerrel kompatibilis. A kijelzőn a szisztolés és diasztolés nyomásértékek jelennek meg. A Viatom AirBP vérnyomásmérő kezelése egyszerű, így bárki használhatja.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek Android, iOS

Interfész

Interfész Bluetooth
Kód:  VIAAIR010
Jótállás: 24 hónap

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15