Oldal frissítése

JBL vezeték nélküli fej- és fülhallgatók

JBL vezeték nélküli fejhallgató

JBL vezeték nélküli fej- és fülhallgatók a tökéletes zenehallgatás élményéért

A JBL nevét James B. Lansingről kapta, aki 1946-ban alapította a vállalatot, amely fülhallgatók, fejhallgatók, hangszórók és mikrofonok gyártására szakosodott. A cég termékeit nemcsak számos professzionális hangstúdió, hanem az Egyesült Államokban mozik és koncertcsarnokok is használják, sőt, hangeszközeiket a Super Bowl és a Grammy-díj hangosítására is használták már. Olyan híres zenészek szerettek bele a JBL termékekbe, mint Lenny Kravitz vagy Bon Jovi, és olyan legendás zenekarok, mint a Metallica, a Linkin Park és a Maroon 5. Fogadj a JBL-re, és élvezd a zenehallgatás új dimenzióját már ma.

JBL True Wireless vezeték nélküli fülhallgatók

JBL True Wireless vezeték nélküli fülhallgatók minden napra

A JBL True Wireless vezeték nélküli fülhallgató kötelező darab a zene igazi szerelmeseinek. Válassz akár earbuds, akár fülbe akasztható típust, a számok közötti váltás, a hangasszisztens és a touch-to-talk hívásfogadás mind alapfelszereltség. Egyes modellek zajszűréssel vagy ambient sound funkcióval is rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a fülhallgató mikrofonján keresztül hallani fogod a fontos külső hangokat. A JBL True Wireless fülhallgatók többféle színben is megvásárolhatók.

JBL gamer fejhallgatók a játékok szerelmeseinek

Egy valódi gamer nem létezhet minőségi vezeték nélküli gamer fejhallgató nélkül. A JBL aktív zajszűréssel és kiváló minőségű térhatású hangzással rendelkező gamer fejhallgatókat kínál a játékélmény fokozásához. A kiváló minőségű mikrofonnak köszönhetően a többi játékossal folytatott beszélgetésed is a lehető legtisztább lesz. Emellett a hosszú akkumulátor-üzemidő biztosítja, hogy játék közben ne merüljön le könnyedén a fejhallgató akkumulátora. A JBL vezeték nélküli fejhallgató modelleket PC, Xbox, PlayStation vagy Nintendo Switch rendszerekhez tervezték.

JBL vezeték nélküli gamer fejhallgató
jbl vezeték nélküli fülhallgató

JBL vezeték nélküli fülhallgató futáshoz, sporthoz és fitneszhez

A JBL vezeték nélküli sport fülhallgatókat úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtsanak sportoláskor és ne essenek ki a fülből. Ezt egy ergonomikus, rugalmas fülkampó biztosítja, amelyet egyszerűen a füled mögé akaszthatsz, és igény szerint állíthatsz. Kábellel ellátott modellek is kaphatók, amely a nyak mögött helyezkedik el, így nem zavarja a használót. A JBL vezeték nélküli fülhallgató modellek ellenállók az izzadsággal szemben, így alkalmasak intenzív kültéri és beltéri sporttevékenységekhez is.

Paraméterek módosítása
173 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15