Oldal frissítése

KINGPIN processzor hűtő- CPU hűtő -Venom Pot- kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KINGPIN processzor hűtő- CPU hűtő -Venom Pot- kék

Az LN2 hűtő az eddigi leggyorsabb hűtő, amely valaha készült. Hála a kiváló minőségű réz alapanyagnak a Venom ultragyors hűtést biztosít, amely különösen alkalmas a kisebb Kaby Lake CPU típusok hűtéséhez - alacsony TDP értékkel. A Venom a legjobb lehetõség arra, hogy a kereskedelemben kapható valamennyi hűtő között a legalacsonyabb hõmérsékletet érje el, így ideális az abszolút fagyásponton történő működéshez, ami egy olyan állapot, amikor a hűtő a folyékony nitrogén hőmérsékletére hűl le (- 196 ° C). 

Egy tipikus jellemzője a hibamentes processzoroknak az, hogy a processzor nem szűnik meg működni még rendkívül alacsony hőmérsékleten sem, mint például a folyékony hélium hőmérséklete. A KPC Venom viszont nem alkalmas nagy processzorok (X99), vagy platformok, mint például a 6950X hűtésére.

Főbb jellemzői 

  • Nagy hűtőteljesítmény
  • Tömör anyagtartalmú rézből
  • Minden szükséges kiegészítő a felszereléshez benne van a csomagban
  • Széleskörű a támogatottsága

Széles támogatási kör

Ezt a hűtőt a következő típusokhoz lehet használni:

  • 939, 775, 1366, 1155, 1156, 2011, 1151, 2066
  • AM2, AM3, AM4
Kód:  KPCV003BL
Termékszám:  KPC-V-003BL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05