Oldal frissítése

Vetro Plus 3.7 literes ovális

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vetro Plus 3.7 literes ovális

Szeretné, hogy sültjei mindig szaftosak legyenek? Próbálja ki a Vetro Plus tepsivel. Az eredmény egyszerűen lenyűgöző! Zamatosság, keménység, egyszerű tisztítás és a sütés beállításainak kiválasztása csak néhány a legnagyobb előnyei közül. Szinte legendássá vált az a képessége, hogy az elkészült ételeket képes hosszú ideig melegen tartani. Ráadásul azzal, hogy közvetlenül a tepsiből szolgálja fel az ételeket, egy egyszerű ebédből is stílusos étkezést varázsolhat. A modell mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható. Mivel 100 százalékban újrahasznosítható anyagokból készült, megfelel a XXI. század környezetbarát követelményeinek.

Stílusossá teszi a főzést

  • A kiváló minőségű boroszilikát üveg -50 és 500° C között minden hőmérsékletnek ellenáll
  • Mosogatógépekben és mikrohullámú sütőkhöz is használható
  • Hosszú élettartam
  • Egészségügyi és higiéniai biztonság
  • Képes megtartani az ételek hőmérsékletét
  • Elegáns és stílusos megjelenés

Üveg, az egészséges főzés esszenciája

A vegyi és hőállóság (más anyagokkal szemben) garantálja az egészségtudatosságot. Az üveg ugyanis sütés vagy melegítés során nem bocsát ki olyan anyagokat, amelyek károsíthatják az Ön egészségét. Ráadásul az üveg még a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelel. Sima és kemény felülete pedig garantálja, hogy a maradékokat egy mozdulattal eltávolíthatja róla.

Óvja a hirtelen hőmérsékletváltozástól

Tepsije évekig használható lesz, ha betartja ezt a néhány tippet. Forró ételeket hideg vagy nedves felületre tenni például nem a legjobb ötlet. Nem ajánlott hideg ételek rátenni, ettől ugyanis a termék megrepedhet!

Paraméterek

Szín

Szín Átlátszó

Űrtartalom

Űrtartalom 3,7 l

Anyag

Tepsi anyaga Üveg
Tepsi belső felülete Üveg

Méretek

Hosszúság 340 mm
Szélesség 196 mm
Magasság 144 mm

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok Mosogatógépben mosható, Fedél
Kód:  VEPSP005
Termékszám:  A01528
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15