Oldal frissítése

Vetro Plus 2.8 literes

4,6 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vetro Plus 2.8 literes

Szeretné, hogy sültjei mindig szaftosak legyenek? Próbálja ki a Vetro Plus tepsiket. Az eredmény egyszerűen lenyűgöző! Zamatosság, keménység, egyszerű tisztítás és a sütés beállításainak kiválasztása csak néhány a termék legnagyobb előnyei közül. Szinte legendássá vált az a képessége, hogy az elkészült ételeket képes hosszú ideig melegen tartani. Ráadásul azzal, hogy közvetlenül a tepsiből szolgálja fel az ételeket, egy egyszerű ebédből is stílusos étkezést varázsolhat. A modell mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható. Mivel 100 százalékig újrahasznosítható anyagokból készült, megfelel a XXI. század környezetbarát követelményeinek.

Stílusossá teszi a főzést

  • Kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült, amely -50 és 500° C között ellenáll a hőmérséklet változásainak
  • Mosogatógépekbe és mikrohullámú sütőbe is teheti
  • Rendkívül hosszú élettartam
  • Egészségügyi és higiéniai biztonság
  • Kiváló hőmegtartó képesség
  • Elegáns és stílusos megjelenés

Üveg, az egészséges főzés esszenciája

A vegyi és hőállóság (más anyagokkal szemben) garantálja az egészségtudatosságot. Az üveg ugyanis sütés vagy melegítés során soha nem bocsát ki olyan anyagokat, amelyek károsíthatják az Ön egészségét. Ráadásul az üveg kialakítás még a legszigorúbb higiéniai követelményeknek is megfelel. Sima és kemény felülete garantálja, hogy a maradékokat egy mozdulattal eltávolíthatja róla.

Óvja a hirtelen hőmérséklet-változástól

Tepsije évekig használható lesz, ha betartja ezt a néhány tippet. A forró tepsit hideg vagy nedves felületre tenni például nem a legjobb ötlet. Ugyanígy nem ajánlott hideg ételeket rátenni, ettől ugyanis a termék megrepedhet.

Paraméterek

Szín

Szín Átlátszó

Űrtartalom

Űrtartalom 2,8 l

Anyag

Tepsi anyaga Üveg
Tepsi belső felülete Üveg

Méretek

Hosszúság 338 mm
Szélesség 191 mm
Magasság 88 mm

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok Mosogatógépben mosható, Fedél
Hőmérséklet eddig 500 °C
Kód:  VEPSP001
Termékszám:  A01536
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20