Oldal frissítése

Vest Anti-Radiation - mobiltelefon tok Samsung Galaxy S7-hez - Fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vest Anti-Radiation - mobiltelefon tok Samsung Galaxy S7-hez - Fekete

Telefontokot keresel Samsung Galaxy S7 mobiltelefonodhoz? Akkor válaszd a Vest sugárzástól védő, fekete mobiltelefon tokját. Azonkívül, hogy védi készülékedet az ütésektől és karcolásoktól, a benne lévő kompozitnak köszönhetően, Téged is véd a telefonod által kibocsátott sugárzástól. A tok belső oldalán egy 3 részes rekeszt találsz, melyben hitelkártyáidat, bankártyáidat tárolhatod, továbbá találsz egy hosszabb zsebet is melybe a készpénzt teheted. A tok nem korlátólja az oldalsó gombokhoz, illetve a hangszóróhoz való hozzáférésedet, valamint  állványként is szolgál a vizszintes nézet érdekében. 

Legfontosabb jellemzők

  • Sugárzás árnyékolása akár 99%-ig.
  • Laboratóriumi tanusítvány.
  • PU bőrből készült.

Hogyan működik?

A tokba épített laminált aluminium fóliának, valamint az aluminium hálónak köszönhetően, a telefon által kibocsátott sugárzást sikeresen minimalizálja. Ennek a pajzsnak a hatásfoka körülbelül 99%. A terméket egy FCC tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumban tesztelték. 

A csomag tartalma:

1 x tok, felhasználói kézikönyv

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S7

Típus és anyag

Anyag Műbőr
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Beépített támaszték
Kód:  VST011d1
Termékszám:  vst115057

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20