Oldal frissítése

VeryFit 101DIX01 fekete

4,3 8 értékelés

VeryFit 101DIX01 fekete

A fekete színű VeryFit 101DIX01 okoskarkötő folyamatos, 24 órás pulzusmérést kínál a napi aktivitás megfigyelése mellett. Az alkalmazás használatával mérhető az alvásciklus és az alvásminőség, valamint a napközben mért pulzusszámra vonatkozó adatok is elérhetők. Pulzusodat ellenőrizheted a napi aktivitás, a testmozgás és a stressz szempontjából is. A fitnessz karkötő nagyméretű, 0,91"-os, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik és a számítógép USB portján keresztül egyszerűen feltölthető. Emellett sok más funkcióval is megörvendeztet majd, például kijelzi a bejövő hívásokat, szöveges üzeneteket, és hozzáférést biztosít a közösségi hálóhoz, például Facebook-hoz, a Twitter-hez és a WatsApp-hoz. A VeryFit 101DIX01 fitnessz karkötő kompatibilis az iOS (7.0 és újabb) és Android (4.3-as és újabb) operációs rendszerekkel.


A VeryFit fitnessz karkötő főbb jellemzői

  • Vezeték nélküli szinkronizálás Bluetooth 4.0-n keresztül
  • A VeryFit méri a pulzusszámot
  • Lehetővé teszi képek megosztását a közösségi hálón
  • Telefon megtalálása a beépített kereső funkcióval
  • 5-10 napos üzemidő egyetlen töltéssel
  • IPX65 vízállóság (nem alkalmas úszáshoz és búvárkodáshoz)
  • Kompatibilis az iOS (7.0 és újabb) és Android (4.3. és újabb) operációs rendszerrel
  • Fekete színben
Fitness náramek VeryFit 101DIX01 v černé barvě

A VeryFit 101DIX01 hasznos funkciói

A Veryfit 101DIX01 fekete karkötő a közérthető Veryfit alkalmazást használja a mért adatok feldolgozására. Az aktivitásra vonatkozó összes adatot napok, hetek és hónapok szerint jeleníti meg, beleértve a pulzus-diagramokat is. Napi célokat határozhatsz meg lépésszámláló, alvásfigyelés és időintervallum funkciók segítségével, valamint megadhatod, hogy a karkötő mikor jelezze rezgéssel vagy riasztással, ha ideje mozognod. Az alkalmazás kompatibilis a Google-Fit (HealthKit) programmal az aktivitásra vonatkozó adatok megosztásához, és természetesen automatikus firmware-frissítés is elérhető. 

Bejövő hívás kijelzés
A VeryFit karkötő csendben rezegni fog a bejövő hívásoknál, valamint megjeleníti a hívó nevét vagy hívószámát, ha a telefon a karkötő hatótávolságán belül van (maximum 6 méter). 

Pulzusmérés
A VeryFit 101DIX01 fitnessz karkötő monitorozza a pulzusszámot és segít a felhasználónak megfelelő edzésterv kialakításában.

Napi aktivitás mérés
A beépített érzékelőnek köszönhetően a készülék rögzíti a napi aktivitást, és áttekintést nyújt a kapcsolódó adatokról, beleértve a megtett lépések számát és az elégetett kalóriamennyiséget.

Automatikus alvásciklus és alvásminőség mérés
A VeryFit 101DIX01 lehetővé teszi az alvás folyamatos ellenőrzésének beállítását. A karkötő képes figyelemmel kísérni az alvás teljes folyamatát, a fény és a mélyalvás elemzésével együtt.

Távoli fotózás
Nyomd meg a karkötő gombját, vagy fordítsd el a csuklódat, hogy távoli vezérléssel készíthess fotókat okostelefonoddal.

A telefon megkeresése
Praktikus lehetőség, amely biztosan hasznos lesz számodra is. A karkötő gombnyomásra egyszerűen átkapcsol a megfelelő üzemmódra. A telefon ekkor csengeni, vagy rezegni kezd, és így könnyen nyomon követhető.

Képek megosztása a közösségi hálón
Képeidet egyetlen érintéssel megoszthatod a Veryfit karkötő használatával.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8, Android 4.3, iOS 7

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Tömeg 28 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth
Szenzorok és hardver Rezgés

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Fitnesz, Séta
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh
Felület nyelve Cseh

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 240 óra (10 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 170 óra (7,08 nap)
Kód:  SPTbd1279
Termékszám:  9120077176611

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20