Oldal frissítése

VERSACE Pour Homme 100 ml

4,9 15 értékelés
15 590 Ft

VERSACE Pour Homme 100 ml

A Versace Pour Homme arcvíz kiváló választás az uraknak, hogy felfrissítsék arcbőrüket borotválkozás után. Az aftershave tonizálja, megnyugtatja és puhává varázsolja a bőrt használatát követően. Az illatkompozíció a modern férfi romantikus oldalát hangsúlyozza ki, aki kellően magabiztos, ugyanakkor fontos számára, hogy harmóniában éljen környezetével és a természettel. A Versace Pour Homme aftershave illatjegyei a dinamikus és vállalkozó kedvű férfi személyiségét testesítik meg, aki egyben erős és szenvedélyes is. Kényeztesse bőrét Ön is ezzel a luxus minőségű arcvízzel, hogy az ápolt és egészséges maradjon!

Összetétel

  • Fej: bergamott, neroli, calabriai citrom, keserűnarancs virág és levél
  • Szív: geránium, zsálya, kék jácint
  • Alap: agárfa, cédrus, ámbra, tonkabab, mósusz

Az ápolt, egészséges, fiatalos arcbőrért 

A férfiak bőrét rendszerint megviseli a borotválkozás, gyakran kipirosodást és irritációt is okoz. Ez a borotválkozás utáni arcszesz nyugtató hatású összetevőivel megfelelően hidratálja arcbőrét és hozzájárul annak gyors regenerálódásához borotválkozás után. Bőrét nemcsak kiválóan ápolja, de egyedülálló, friss citrusos és fás jegyei egyedülállóan finom illatot is kölcsönöznek viselőjének. Válassza Ön is ezt a kiváló minőségű borotválkozás utáni arcszeszt, mely segít Önnek az egészséges, fiatalos arcbőr megőrzésében!

 

Paraméterek

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  KPFC426
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003995974

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15