Oldal frissítése

VERSACE Eros Pour Femme EdP Set 80 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VERSACE Eros Pour Femme EdP Set 80 ml

A VERSACE Eros Pour Femme EdP Set parfüm és ajándékkészlet ízelítőt kínál az elbűvölő női virágos - fás Versace illatból. A készlet magában foglalja az Eros Pour Femme azonos termékcsalád parfümjét és testápoló tejét. Mindkét termék ideális az utazáshoz. A készlet egy aranyszínű stílusos dobozban érkezik. Ajándékozz luxus parfümös csomagot, amely minden hölgyet megörvendeztet kortól függetlenül.

A Versace Eros Pour Femme EdP Set parfümös készlet főbb jellemzői

  • Arany díszdoboz a Versace luxusmárkától nők számára
  • A Versace Eros Pour Femme termékcsaládot ábrázoló ajándékszett
  • A készlet a termékcsalád parfümjét és testápolóját tartalmazza
  • A parfüm bájos, virágos-fás illatot biztosít a nők számára
  • Az illat alapja az ambroxan, fás jegyek, érzéki pézsma és meleg szantálfa
  • Luxus üveg tradicionális arany medúza és görög motívummal
  • A testápoló tökéletesen egészíti ki az azonos termékcsaládba tartozó parfümöt
  • A bőr puha, rugalmas, ragyogó és enyhén illatos lesz
  • Versace luxustermékek azonos, nőies illattal 

Fedezd fel az Eros Pour Femme illatát, amelyet a szerelem történetével asszociálnak

A Versace Eros Pour Femme gyönyörű illatát a szerelem, a női szépség és a szerelem iránti vágy inspirálta. A könnyed illatot virágos jegyek, üde gyümölcsös illatjegyek és fás alap jellemzi. Az Eros Pour Femme női parfüm biztosan lenyűgöz bájával és kifinomult szépségével. Az illat 2014-ben jelent meg, azonban még mindig nagy rajongótáborral rendelkezik. A gyönyörűen díszített parfümös üveg remek dekorációja lehet a fésülködőasztalodnak vagy a fürdőszobádnak. A különféle illatok eredeti keverékében dominál a gránátalma és a szicíliai citrom üde illatjegye illetve a jázmin és a szantálfa megkülönböztető, egyedi aromája. Kényeztesd magadat a szerelem varázsával ezzel a luxus illattal!

Parfüm összetétel:
Fej - bergamott, gránátalma, szicíliai citrom
Szív - bazsarózsa, jázmin, jázmin sambac, citromfa virág
Alap - fás jegyek, szantálfa, pézsma, ambroxan

Összetevők (összetevők):
Alcohol Denat (Sd Alcohol 39-C), Fragrance, Water, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, Citral, Farnesol, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzdate, Benzyl Alcohol, Ci 19140 (Yellow 5), Ci 17200 (Red 33)

Kényeztesd a bőrödet a luxus Versace testápolóval

A Versace Eros Pour Femme légies testápoló tej használata igazán könnyű, nagyon gyorsan felszívódik a bőrbe. Nem hagy a bőrödön zsíros érzetet, hosszan tartó hidratálást biztosít. A testápoló tej puhává teszi a bőrt és feszesíti a test kontúrjait, így eredményez rugalmas és selymes bőrt. Az azonos termékcsaládba tartozó parfüm illatával készült. Ennek köszönhetően tökéletesen egészíti ki a parfüm illatát. A termék puhává, ragyogóvá és üdévé teszi a bőrt. Kényeztesd a testedet a Versace selymes testápoló tejével, így valóban kiélvezheted a luxus virágos-fás illatot!

A felhasználása:
Vidd fel a testápoló tejet a bőrre a szükséges mennyiségben. Gyengéden masszírozd be a bőrbe és hagyd teljesen felszívódni. Az optimális eredmények érdekében használd a testápoló tejet zuhanyozás vagy fürdés után, hiszen ez felmelegíti és puhítja a bőrt, így a kozmetikumban található aktív hatóanyagok könnyebben felszívódnak. Az optimális eredmények érdekében használd a termékcsalád többi termékével együtt, ideális esetben a Versace Eros Pour Femme parfüm felfújása előtt.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Bergamott, Jázmin, Musk (pézsma)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPPF952
Termékszám:  8011003844180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15