Oldal frissítése

VERSACE Eros Flame EdP Set 80 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VERSACE Eros Flame EdP Set 80 ml

Ünnepeld a szerelmet és annak minden örömét és gyönyörét a VERSACE Eros Flame EdP illattal a Versace márkától. A piros szín és Erósz, a görög szerelemisten neve arra utal, hogy az üvegben rejlő VERSACE Eros Flame EdP illat felébreszti a szenvedélyeket és az érzelmeket. A piros üveget a Versace embléma, a titokzatos medúza díszíti, ez szintén egy mitológiai jelkép, amely kétségtelenül ehhez a parfümhöz tartozik. 

A VERSACE Eros Flame EdP Set ajándékcsomag főbb jellemzői

  • A VERSACE Eros Flame EdP Set ajándékcsomagot férfiak számára tervezték
  • Eredeti Versace eau de toilette Olaszországból
  • Illatos, fás parfüm
  • Alkalmas egész napos viseletre
  • A VERSACE Eros Flame EdP ajándékcsomag különösen az erős férfiak körében népszerű

A VERSACE Eros Flame EdP Set ajándékcsomag jellemzői

A Versace a VERSACE Eros Flame EdP eau de toilette illatát olyan erős férfiak számára fejlesztette ki, akik nem félnek kimutatni az érzéseiket. A piros üveg a mitikus medúzával sugallja, hogy egy nagyon szexi parfümről van szó, amely minden nőben felpezsdíti a vért. A VERSACE Eros Flame EdP minden alkalomra és mindennapi viseletre alkalmas. A parfüm frissítő citrusokkal és gyógynövényekkel kellemesen hűsít a nyári időszakban. Télen pedig a fa meleg akkordjaival melegít fel. De a VERSACE Eros Flame EdP-vel egy romantikus vacsorára vagy más különleges alkalmakra is illatotsítható a bőr vagy a ruházat.

A VERSACE Eros Flame EdP parfüm leírása

A VERSACE Eros Flame EdP-vel először a citrusfélék frissítő illata áraszt el, amelyet a fűszeres fekete bors egészít ki. A szív lágy fás jegyekkel és a rozmaring kellemes aromájával lüktet. Végül az egzotikus pacsuli, a szantálfa, a nyugtató vetiver, az édes vanília és a meleg moha ellenállhatatlan kombinációja zárja a a VERSACE Eros Flame EdP illatát.

A készlet tartalma: 
VERSACE Eros Flame EdP férfi eau de toilette, 30 ml
Tusfürdő, 50 ml

Illat típusa: 
Aromás, fás

Fejillat:
Fekete bors, Chinotto citrus, mandarin, narancs

Szívillat:
Rozmaring, fás jegyek, geránium

Alapillat:
Vetiver, pacsuli, tölgymoha, texasi cédrus, tonkabab, szantálfa, vanília


Összetétel

AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, PARFÜM/ILLAT, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL, METOXICINNAMÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTIL-METOXI-DIBENZOIL-METÁN, GERANIOL, ISOEUGENOL

Paraméterek

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Bors
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 80 ml
AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, PARFÜM/ILLAT, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL, METOXICINNAMÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTIL-METOXI-DIBENZOIL-METÁN, GERANIOL, ISOEUGENOL '>
Kód:  KPFC3260
Termékszám:  8011003870813

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05