Oldal frissítése

VERSACE Eros EdT Set 185 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VERSACE Eros EdT Set 185 ml

<

A szerelem görög istene, Erósz biztosan minden nő szívét elnyeri. Ha vágysz erre a szuperképességre, válaszd a VERSACE Eros EdT Set ajándékcsomagot, a parfüm olyan illatos ködbe burkol, amelynek egyetlen nő sem tud ellenállni. A VERSACE Eros EdT jellegzetes aromája az illatos jegyek rendkívüli kombinációját rejti, és teljesen elvarázsol. A kék üveget a Versace embléma, a titokzatosmedúza díszíti, ez szintén egy mitológiai jelkép, amely kétségtelenül ehhez a parfümhöz tartozik.

A VERSACE Eros EdT Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A VERSACE Eros EdT Set ajándékcsomag férfiak számára készült
  • Az eredeti Versace eau de toilette Olaszországból származik
  • Romantikus, aromás illat
  • Alkalmas egész napos viseletre
  • A VERSACE Eros EdT ajándékcsomagot a munkahelyeden, egy randin vagy egy romantikus vacsorán is élvezheted

A VERSACE Eros EdT Set ajándékcsomag jellemzői

Szerelem, szenvedély, vágy - erős érzelmek, amelyeket a Versace márkának sikerült beletöltenie az egyedülálló VERSACE Eros EdT eau de toilette üvegébe. Légy olyan férfi, akinek egyetlen nő sem tud ellenállni, hála a Versace eau de toilette illatának, amely a szerelem görög istene, Erósz nevét viseli. A VERSACE Eros EdT különösen alkalmas a meleg nyári napokra. Az illatoskompozíció bővelkedik a könnyedségben és a frissességben, így a forró napokon sem érezheted nehéznek. Ugyanakkor a melegebb jegyeknek köszönhetően az Eros illata télen is a kísérőd lehet. Ez az eau de toilette kiváló munkahelyi és különleges alkalmakra egyaránt. Bizonyosan tündökölni fogsz vele egy első randin, egy romantikus vacsorán vagy a partikon.

A VERSACE Eros EdT illat leírása

A VERSACE Eros EdT eau de toilette illatával először az olasz citrom, a menta és az enyhén savanykás zöld alma frissítő jegyei árasztanak el. A szívet a tonkabab, a friss geránium és az ambroxán lágy akkordjai dobogtatják, amelyek illata a finom pézsmára emlékeztet. Végül a VERSACE Eros EdT az édes és meleg vanília, a puha moha, a cédrus és a vetiver ellenállhatatlan kombinációjáttárja fel. 

A készlet tartalma: 
VERSACE Eros EdT férfi eau de toilette, 100 ml
Dezodor, 75 ml
VERSACE Eros EdT férfi eau de toilette, 10 ml

Illat típusa: 
Aromás

Fejillat:
Menta, olasz citrom, zöld alma

Szívillat:
Geránium, ambroxán, tonkabab

Alapillat:
Vetiver, cédrus, vanília, tölgymoha


Összetétel

AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, PARFÜM/ILLAT, AQUA/WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL, METOXICINNAMÁT, BUTIL-METOXI-DIBENZOIL-METÁN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LINALOOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL

Paraméterek

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Cédrus, Menta, Vanília
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 185 ml
AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, PARFÜM/ILLAT, AQUA/WATER, LIMONENE, ETHYLHEXYL, METOXICINNAMÁT, BUTIL-METOXI-DIBENZOIL-METÁN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, LINALOOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL'>
Kód:  KPFC3263
Termékszám:  8011003862474

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20