Oldal frissítése

Hartmann Veroval Férfi termékenység

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hartmann Veroval Férfi termékenység

A Veroval nemzőképességi gyorsteszttel otthon gyorsan és biztonságosan meghatározható, hogy az ondófolyadék elegendő spermiumot tartalmaz-e a petesejt megtermékenyítéséhez. Azok a párok, akik gyermekre vágynak, gyakran találkoznak a megtermékenyítés problémájával. Ezzel a tesztel otthoni környezetben gyorsan és biztonságosan ellenőrizhetik hogy a probléma a férfi oldalán áll-e fenn.  A Veroval nemzőképességi gyorsteszttel gyorsan és biztonságosan meghatározható, hogy az ondófolyadék elegendő spermiumot tartalmaz-e a petesejt megtermékenyítéséhez. Mindössze egy kis mennyiségű ondóra és 7 percre van szükség az eredmény leolvasásához.

A Veroval férfi termékenység gyorsteszt legfontosabb jellemzői

  • Megbízható otthoni teszt a férfi termékenység vizsgálatára
  • A vizsgálat gyorsan ellenőrzi, hogy a férfi ondófolyadék elegendő spermiumot tartalmaz-e a megtermékenyítéshez
  • A férfi termékenységi teszt eredménye 7 perc után leolvasható
  • Teszt kényelmes otthoni használatra kis mennyiségű ejakulátumról

Használat:
Vegyünk egy mintát az ejakulátumról, és hagyjuk 20 percig állni a tiszta edényben. ˝Az idő elteltével szívd fel fel az ondófolyadékot a fecskendő segítségével, majd keverd össze a mintahígító oldattal! Cseppents a mixtúrából a tesztkazetta kerek alkalmazási területére és 7 perc múlva leolvashatod az eredményt.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetése Felnőtt

Használat

Teszt célja Férfi termékenység
Kód:  VERMU111
Termékszám:  924367
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10