Oldal frissítése

Veroval emésztőrendszeri gyorsteszt

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Veroval emésztőrendszeri gyorsteszt

A Veroval emésztőrendszeri gyorsteszt egy olyan teszt, amely segít gyorsan és megbízhatóan megállapítani, hogy található-e vér a székletben. Ez a bélbetegség szövődményeinek, például a bélpolipok, a divertikulitisz vagy akár a rák korai szakaszának megnyilvánulása is lehet . Ezzel az otthoni teszttel, amely több mint 98% megbízhatósággal dolgozik, időben megtudhatod, hogy kérjél-e  megelőző kezelést. Az eredményre csak 5 perccet kell várnod.

A bélbetegség ellenőrzött megelőzésének főbb jellemzői

  • Veroval emésztőrendszeri gyorsteszt a kimutatja a székletben található vért, ami komoly bélprobléma következménye lehet
  • Megbízható teszt az otthoni használatra, eredmény már 5 perc elteltével
  • Veroval emésztőrendszeri gyorsteszt segít felismerni, hogy szükség van-e a megelőzésre
  • Megbízhatósága több mint 98%

Használat:

Vegyél több helyről mintát a székletből úgy, hogy a mintának be kell fednie a mintavevő pálca hegyét. A székletet jól össze kell rázni a mintahígító oldattal, majd cseppents a keverék oldatból a tesztkazettára. 5 perc múlva leolvashatod az eredményt.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Otthoni tesztek
Kód:  VERPR111
Termékszám:  924027
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15