Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

HARTMANN Veroval Duo Control

- 5 éves garancia
4,9 9 értékelés
37 990 Ft

HARTMANN Veroval Duo Control

A(z) Veroval vérnyomásmérő egy hasznos, felkaron történő mérésre szolgáló segédeszköz, amely otthon és orvosi rendelőkben is használható. Ezzel a készülékkel naponta megmérheted a vérnyomásodat. A mellékelt mandzsettával megmérheted a vérnyomásodat a felkarodon, amelynek kerülete legfeljebb 32 cm. Ezenkívül ez a típusú vérnyomásmérő képes észlelni az esetleges aritmiát. A mért adatokat elmentheted az integrált belső memóriába. A(z) Veroval vérnyomásmérő kommunikál a(z) Windows operációs rendszerrel. A(z) USB technológia megbízható kapcsolatot biztosít.

Vérnyomásmérő HARTMANN Veroval Duo Control Jellemzők/technológia 2
Vérnyomásmérő HARTMANN Veroval Duo Control Jellemzők/technológia

A(z) HARTMANN Veroval Duo Control vérnyomásmérő legfontosabb tulajdonságai

  • A(z) Veroval vérnyomásmérő használható a felkaron
  • A vérnyomás mérésének pontossága: 3 mmHg
  • A mandzsetta legfeljebb 32 cm kerületű felkarhoz alkalmas
  • A pulzusszám mérésének pontossága: 5 %
  • További funkciók: osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, két mérési módszer: hallgatás - korotkov módszer és oszcillometrikus módszer, lcd kijelző és memória
  • Képes kommunikálni a(z) Windows készülékekkel
  • USB interfésszel csatlakoztatható

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Osztott tárhely két felhasználó számára, Aritmiaérzékelő, Két mérési módszer: hallgatás - Korotkov módszer és oszcillometrikus módszer, LCD kijelző, Memória

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek Windows

Interfész

Interfész USB
Kód:  VERTL870
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  9255040
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15