Oldal frissítése

HARTMANN Veroval Compact

4,8 117 értékelés
15 190 Ft

HARTMANN Veroval Compact

Tartsd ellenőrzés alatt a vérnyomásodat a kiváló minőségű Veroval Compact vérnyomásmérővel, amely teljesen automatikus, így gond nélkül számíthatsz rá! Egyszerűen helyezd fel a Veroval vérnyomásmérőt a karodra, és a könnyen kezelhető kezelőszervek és a nagy kijelző segítségével kezdd meg a mérést. A műszer tárolókapacitása 200 mérés két személy számára - 2×100 mérés. . A vérnyomásmérő a mért eredmények alapján átlagértéket számol, és a készülék bal oldalán található színjelző segít az eredmények leolvasásában. A HARTMANN Veroval Compact vérnyomásmérőre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik.

A HARTMANN Veroval Compact vérnyomásmérő legfontosabb jellemzői

  • Vérnyomásmérő karra
  • Kiterjesztett 3 éves garancia
  • Univerzális mandzsetta Comfort Air technológiával, amely alkalmazkodik a felhasználóhoz (22-42 cm-es méret)
  • A HARTMANN Veroval® Compact méri a szisztolés és diasztolés nyomást, a szívfrekvenciát és érzékeli a szívritmuszavart
  • A vérnyomásmérő nagy gombokkal rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében
  • A készülék figyelmeztet a szívritmuszavarokra
  • Akkumulátor-élettartam akár 1000 méréshez
  • Mérés két személyre, 2×100 rögzíthető értékkel
  • A mérések egyszerű kiértékelése a kijelzőn lévő színskála segítségével
  • Az Európai Hipertónia Társaság és a Német Hipertónia Társaság minősítésii pecsétjével
  • Mellékelt textiltok a készülék tárolásához

A csomag tartalma:vérnyomásmérő, univerzális mandzsetta, 4× 1,5 V-os AA elem (1000 mérésig tart), praktikus textiltok a készülék tárolására, használati utasítás a jótállási kártyával együtt

A vérnyomásmérőt akár két személy is használhatja párhuzamosan

A készüléket úgy tervezték, hogy két felhasználó rendszeresen mérhesse a vérnyomását. Minden felhasználó számára 100 mérés memóriája áll rendelkezésre, amely összesen 200 mérést tesz lehetővé. A HARTMANN Veroval Compact automatikusan kiszámítja az előző heti mérések átlagát (a reggeli és esti mérésekből). A kijelző melletti színskála segít a különböző nyomás zónák jobb azonosításában - pl. veszélyes magas vérnyomás I., II., III. osztály.

Kényelmes és könnyen használható Veroval vérnyomásmérő

A HARTMANN Veroval Compact vérnyomásmérőhöz egy univerzális mandzsetta (22-42 cm) tartozik Comfort Air technológiával. A mérés során többé nem tapasztalod a mandzsetta felfújásának kellemetlenségét. A készülék automatikusan érzékeli a szisztolés nyomásértéket, és ezen eredmények alapján állítja be a mandzsetta nyomását, így a mérés teljesen fájdalommentes. A nagy, átlátható kijelző és az egyszerű ikonok megkönnyítik az idősek számára a használatát. A Veroval Compact négy ceruzaelemmel működik (tartozék), amelyek akár 1000 mérésig tartanak.

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Felkaros

Funkciók

Funkció Aritmiaérzékelő, Helyesen felszerelt mandzsetta jelzés, LCD kijelző, Memória, Vérnyomások átlaga

Orvosi eszköz

Egészségügyi eszköz típusa Egészségügyi felszerelés
Kód:  VERTL106
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9254230
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10