Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HARTMANN Veroval Chlamydia gyorsteszt

4,3 5 értékelés
8 090 Ft

HARTMANN Veroval Chlamydia gyorsteszt

A Veroval chlamydia teszt egy otthoni teszt, amely megkönnyíti a teszt elvégzését, hogy gyorsan és megbízhatóan, otthonod kényelmében ellenőrizd, megfertőzött-e a chlamydia trachomatist baktérium. Ezt a baktériumot nemi közösülés során kaphatod el, és ez az urogenitális traktus fertőzését idézi elő, amely gyakran nem okoz tüneteket, de gyulladást okozhat a szemben, a húgyutakban és az ízületekben. A kezeletlen fertőzés következménye lehet a méhen kívüli terhesség, a koraszülés és a meddőség fokozott kockázata is. Ennek a gyors és megbízható tesztnek köszönhetően 15 perc alatt ellenőrizheted a baktériumok jelenlétét, és konzultálhatsz kezelőorvosoddal a kezelésről.

A Veroval otthoni chlamydia teszt fő jellemzői

  • Gyors és megbízható teszt otthoni használatra
  • Ellenőrizd, megfertőzött-e a chlamydia trachomatis
  • A hitelesített chlamydia teszt segítségével időben konzultálhatsz kezelőorvosoddal
  • Megbízhatósága 97%-nál is nagyobb
  • Az eredmény 15 perc alatt látható

Használat:
Vegyél mintát a vattapálca segítségével, és gyengéd, körkörös mozdulatokkal keverd össze a hígító oldattal. A kapott keveréket cseppentsd a vizsgálati kazettába, és 15 perc múlva olvasd le az eredményt

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetése Felnőtt

Használat

Teszt célja Szexuális úton terjedő betegségek

Alapinformációk

Teszt elvégzésének módja Vaginális mintavétel
Kiértékelés ideje 15 perc
Használható Egyszer használatos
Márka Hartmann
Pontosság 97 %
Kód:  VERCHL111
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  924407
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10