Oldal frissítése

Veroval allergiafelismerő gyorsteszt

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Veroval allergiafelismerő gyorsteszt

A Veroval allergiafelismerő gyorstesztegy gyors és megbízható teszt, annak megállapítására, hogy az olyan egészségügyi problémákat, mint például a tüsszögés, az eldugult orr, az égő szem és egyéb neézségeket allergiás reakciók okozzák vagy sem. A Veroval allergiafelismerő gyorsteszt segítségével megtudhatod, hogy allergiás vagy-e a három leggyakoribb allergénre (macskaszőr, fűpollen, poratka). Elég egy csepp vér és egy fél óra a teszteléshez. A Veroval allergiafelismerő gyorsteszt hozzásegít az egészségesebb és jobb élethez.

A Veroval allergiafelismerő gyorsteszt legfontosabb jellemzői

  • Gyors és megbízható teszt az allergia meghatározására
  • A Veroval allergiafelismerő gyorsteszt segítségével megtudhatod, hogy allergiás vagy-e a három leggyakoribb allergénre (macskaszőr, fűpollen, poratka)
  • Elég egy csepp vér az ujjadból, és az eredmény 30 perc alatt leolvasható
  • A megbízhatóság nagyobb mint 94%

Használat:
Csak egy csepp vérre van szükség, használd a mellékelt vérvételi lándzsát! A vérmintát cseppentsd a tesztkazettára, cseppents rá a mintahígító oldatból, majd húzd meg a kék csúszkát és az eredményt 30 perc múlva leolvashatod.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Otthoni tesztek
Kód:  VERAL111
Termékszám:  4052199253428
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05