Oldal frissítése

Verdák Mászóalagút

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Verdák Mászóalagút

Ez a játék minden kislánynak és kisfiúnak örömet fog okozni! A Verdák mintázatú mászóalagút biztonságos anyagokból készült, rendkívűl könnyű súlyú, így egyszerűen hordozható. Felállítható gyerekszobákban, játszószobákban, óvodákban, száraz idő esetén még a kertben is. Ez a 130 cm hosszú, kalandokkal teli alagút alig várja, hogy gyermeke játsszon benne!
Az alagút elég hosszú ahhoz, hogy tökéletesen átszellőzzön még akkor is, amikor gyermeke benne tartózkodik. A játékot a Walt Disney animációs filmjéből jól ismert Vedák figurái díszítik. Az alagút számos lehetőséget és játékötletet nyújt, hogy gyermeke sokáig jól érezze magát benne.

Mászás közben a gyermekek fejlesztik az erőnléti képességüket, eközben azonban jól el is fáradnak. Az eredmény és a hatás még pozitívabb lesz, ha az alagutat a kertbe helyezni, ahol gyermeke a friss levegőn játszhat. Bátorítsa gyermekét a mozgásra ezzel a mintás mászóalagúttal!

 
Mérete:
130 cm
 
Ajánlott kor:
3 éves kortól
Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács által 2009/48 / 2009. június 18-án meghatárotott jogi normáknak, melyek a cseh törvényhozás által is elfogadottak. Természetesen erről készült CE egyezési nyilatkozat.

Kód:  HRA997a3
Termékszám:  4006149725497

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15