Oldal frissítése

Verbatim Store 'n' Go SSD Vx450 256GB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Verbatim Store 'n' Go SSD Vx450 256GB

 

A hordozható Verbatim Store 'n' Go Vx450 gyors SSD meghajtó 256 GB-os kapacitást kínál USB 3.0 "Super Speed" csatlakozófelülettel. Az USB 3.0 akár tízszer gyorsabb is lehet, mint a régebbi USB 2.0 (az USB busz sebessége), így rendkívül gyors adatátviteltt tud biztosítani. A lemez visszafelé kompatibilis az USB 2.0 felülettel. A hagyományos forgólemezes diszkekkel szemben Store 'n' Go SSD sokszorosan gyorsabb írást és olvasást ér el, sebessége elérheti a 450 MB/s értéket is.

A nagyobb biztonság érdekében mellékellék a Nero BackItUp Essentials  szoftvert, amely lehetővé teszi, hogy biztonsági másolatotot a készíthessünk a számítógép merevlemezéről. Másolatot készíthetsz a fájlokról, mappákról és akár egész  meghajtókról is, amikor csak akarod, vagy a nagyobb biztonság érdekében időzítheted is ezek létrehozását, hogy automatikusan készüljön el a mentés egy adott időpontban. A Nero BackItUp Essentials szoftver kompatibilis a Windows XP, Windows Vista és Windows 7  rendszerekkel (nem Mac OS kompatibilis).
Műszaki adatok:

Felület:
USB 3.0 port

Szoftver:
Nero BackItUp Essentials
Méretek:
86 x 47 x 10,5 mm
Tömeg:
45 g

Paraméterek

Típus és kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 256 GB (0,26 TB)
Tárhely típusa SSD

Méret

Szélesség 86 mm (8,6 cm)
Magasság 11 mm (1,1 cm)
Mélység 47 mm (4,7 cm)

Tömeg

Tömeg 47 g (0,05 kg)

Szín

Szín Fekete

Hasznosítás

Rendeltetés Külső
Kód:  DY338p3d
Termékszám:  47681
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10